Emojileri nasıl iPhone yapılır?

İçindekiler:

  1. Emojileri nasıl iPhone yapılır?
  2. Android telefonlarda nasıl iPhone emoji yapma?
  3. Telefonda olmayan emojileri nasıl eklenir?
  4. WhatsApp Emojileri nasıl yapılır?
  5. Klavyeyi nasıl iPhone klavye yapma?
  6. WhatsApp'ta iPhone Emojisi nasıl yapılır?
  7. Windows 7 de Emoji nasıl yapılır?
  8. Bilgisayarda Emoji nasıl yapılır Macbook?

Emojileri nasıl iPhone yapılır?

Emoji klavyesini göremiyorsanız emoji klavyesinin açık olduğundan emin olun.
  1. Ayarlar > Genel'e gidin ve Klavye'ye dokunun.
  2. Klavyeler'e, ardından Yeni Klavye Ekle'ye dokunun.
  3. Emoji'ye dokunun.

Android telefonlarda nasıl iPhone emoji yapma?

Listeden “Emoji Keyboard” u seçmeniz yeterlidir. – Şimdi dil listesinden arzu ettiğiniz dili seçin. Ardından, “Kurulumu Bitir” yazan yeşil düğmeye basın. – Şimdi mesaj yazmak istediğiniz uygulamanızı açın ve klavyedeki gülen yüz simgesine dokunarak Android telefonda iOS-iPhone emojilerini kullanmaya başlayın.

Telefonda olmayan emojileri nasıl eklenir?

Emoji ve GIF kullanma
  1. Android cihazınızda Gmail ya da Keep gibi metin yazabileceğiniz herhangi bir uygulama açın.
  2. Metin girebileceğiniz alana dokunun.
  3. Emoji simgesine. dokunun. Bu menüde yapabileceğiniz işlemler: Emoji ekleme: Bir veya daha fazla emojiye dokunun. GIF ekleme: GIF'e dokunun. ...
  4. Gönder'e. dokunun.

WhatsApp Emojileri nasıl yapılır?

WhatsApp'a girip bir sohbet penceresi açın, mesaj gönderme kutucuğuna gelin ve emoji butonuna tıklayın. Memoji etiketleri bunların yanında görünüyor olacak. Yeni oluşturduğunuz memojii karakterinizi orada bulunan üç noktaya tıklayarak mesaj kutusuna aktarabilirisiniz. İşte bu kadar basit.

Klavyeyi nasıl iPhone klavye yapma?

Ayarlar'a dokunarak Genel, Klavye yolunu izleyin ve oradan ana iOS Klavyeleri ekranını bulun. Ardından iPhone ya da iPad'inizdeki aktif klavyelerin bir listesini görmek için Klavyeler'e dokunun.

WhatsApp'ta iPhone Emojisi nasıl yapılır?

Klavyeler'i seçip Yeni Klavye Ekle'ye dokunun. Karşınıza çıkan iPhone Klavyeleri listesinden Emoji klavyesini seçin. Emoji klavyesini etkinleştirdiğinizde emojiler, WhatsApp uygulamanızda kullanılabilir hale gelecek.

Windows 7 de Emoji nasıl yapılır?

Getemoji.com sitesinde kullanmak istediğiniz birçok emojiyi bulabilirsiniz. Sitede kullanmak istediğiniz emojiyi fareniz ile işaretleyin. Ardından klavyenizde Ctrl+C tuşlarına basarak emojiyi istediğiniz yazıya Ctrl+V ile yapıştırabilirsiniz. Windows 7 işletim sistemi yalnızca siyah beyaz emojileri destekler.

Bilgisayarda Emoji nasıl yapılır Macbook?

Mac'inizdeki bir uygulamada Düzen > Emoji ve Semboller'i seçin veya (Klavye tercihlerinde seçeneği ayarladıysanız) Giriş menüsünden Karakter Görüntüleyici'yi açın. tuşuna basarak Karakter Görüntüleyici'ye erişmek için Klavye Sistem Tercihleri'nin Klavye bölümünde de bir seçenek ayarlayabilirsiniz.