Digitürk nasıl resetlenir?

İçindekiler:

  1. Digitürk nasıl resetlenir?
  2. Digitürk uydu alıcısı nedir?
  3. Digitürk HD Plus nedir?
  4. Digitürk nereye teslim edilir?
  5. Standby tuşu ne?
  6. Digitürk nereden iptal edilir?

Digitürk nasıl resetlenir?

Uzaktan kumandadan OPTS tuşuna basılır, Kurulum menüsüne gelinir ve Yukarı/aşağı OK Fabrika Ayarları bölümüne gelinip OK tuşuna basılır. Gelen Bilgi ekranında EVET' e gelinip OK tuşuna basıldıktan sonra kutu fabrika ayarlarına geri döner. Kişisel ayarlar kaybolacaktır!

Digitürk uydu alıcısı nedir?

Digiturk kutusu olarak da adlandırılan Digiturk uydu alıcıları, uydu yayınını televizyonunuza aktaran "decoder" cihazlarıdır. Abonelik başlangıcında Digiturk tarafından sizlere temin edilen cihaz aboneliğiniz süresince sizde kalır.

Digitürk HD Plus nedir?

Digiturk Plus'ınız ile evde olmasanız bile maçları, filmleri, dizileri veya belgeselleri kaydedip, HD kalitesiyle dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Yayını durdurup, geri sarabilir ve hiçbir kareyi kaçırmazsınız! Kaydetme özelliğinin yanı sıra beIN CONNECT'e de ulaşabilirsiniz.

Digitürk nereye teslim edilir?

Ekipmanlarınızı (Digiturk uydu alıcısı, Dijital Kart, Kumanda, Scart/ HDMI kablo, Elektrik Kablosu/ Adaptör, vb.) teknik servislerimize iade edebilirsiniz. Hatırlatma: Ekipman İade Formu almayı unutmayınız.

Standby tuşu ne?

Uyku modu, elektronik aletlerin fişlerinin prize takılı ve on/off düğmesinin basılı olması durumuna verilen addır. Stand by olarak da bilinir. Bu konum elektronik aleti kumandasından kolaylıkla açıp kapanmasını sağlar. Fakat ışığı yanarak hazır halde bekleyen alet normal konuma göre daha az miktarda elektrik tüketir.

Digitürk nereden iptal edilir?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun düzenlemeleri gereği, iptal taleplerinizi yazılı olarak ya da E-devlet kapısı üzerinden aşağıdaki yöntemlerle iletmeniz gerekmektedir. · İptal Başvuru Formunu doldurup (0212) 473 99 99 'a faks gönderebilirsiniz.