Tinder yerine ne kullanılır?

İçindekiler:

  1. Tinder yerine ne kullanılır?
  2. Pure nasıl bir uygulama?
  3. Tinder ne dir?
  4. Happn nasıl bir uygulama?
  5. Bumble androidde yok mu?
  6. WHO nasıl bir uygulama?
  7. Tinder nasıl bir program?
  8. Tinder ücretsiz mi?
  9. Tinder mi Happn mi?
  10. Happn amacı ne?
  11. Hangi uygulamadan sevgili yapılır?
  12. WHO uygulaması ücretsiz mi?
  13. Scorp un sahibi kim?

Tinder yerine ne kullanılır?

O yüzden de farklı uygulamalara yönelmek isteyebilirsiniz.
  • Şubat ayının gelmesiyle birlikte Sevgililer Günü için de geri sayım başladı. Bilindiği üzere her yıl Şubat ayının 14'ü Sevgililer Günü olarak kutlanıyor. ...
  • Bumble. Platform: iOS, Android.
  • Coffee Meets Bagel. Platform: iOS, Android.
  • Happn. ...
  • Hinge. ...
  • Jaumo. ...
  • OKCupid. ...
  • Skout.
Daha fazla öğe...

Pure nasıl bir uygulama?

Pure, çöpçatanlık uygulamalarının 'Uber'i olarak tanımlanıyor. Alışılmış uygulamalara kıyasla farklı bir kullanım şekli olan Pure'da profil oluşturuyor ve fotoğraflarınızı yüklüyorsunuz. Ardından, potansiyel sevgilinizi bulmanız için sadece bir saatiniz var.

Tinder ne dir?

Akıllı telefonlarda kullanılan anlık flört bulma uygulaması Tinder, Türkiye'de çok farklı amaçlarla kullanılıyor. Aşk arayanlar, evlilik düşünenler, 'seviyeli sohbet' peşinde olanlar var. Neredeyse kimse 'seks' düşünmüyor.

Happn nasıl bir uygulama?

Happn, konumunuza göre yolunuzun kesiştiği kişilerle eşleşerek, yeni arkadaşlıklar edineceğiniz bir uygulamadır. İlginizi çeken kişilere beğeni göndererek mesajlaştığınız bu uygulamada, kullanıcılar konumunuzu değil yalnızca kesiştiğiniz noktaları görecektir.

Bumble androidde yok mu?

iOS platformunda yaklaşık bir yıldır yer alan popüler çöpçatanlık uygulaması Bumble, en sonunda Android cihazlar için de kullanıma sunuldu. ... Eski Tinder çalışanları tarafından kurulan çöpçatanlık uygulaması Bumble, iOS tarafındaki popülerliğini sonunda Android platformuna da aktardı.

WHO nasıl bir uygulama?

Adınızı ve cinsiyetinizi yazarak otomatik olarak sohbet etmeye başlıyorsunuz. Scorp ekibi tarafından kurulan Who, şu an için 7 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Yaklaşık olarak 2 ay içinde geliştirilen uygulama, şu an da hem iOS hem de Android kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor.

Tinder nasıl bir program?

Uygulamanın mantığına bakacak olursak, insanlar burada ilk olarak, beğendiği insanları seçiyor. Seçmekle kalmayıp, karşı tarafında beğenmesi gerekiyor. Eğer iki taraf birbirini beğenirse, eşleşme sağlanıyor. Eşlenme sağlandığı taktirde iki taraf sohbet edebiliyor.

Tinder ücretsiz mi?

Tinder, App Store ve Google Play Store'da ücretsiz olarak kullanılabilir ya da Tinder for Web'i kullanmak için Tinder.com'u ziyaret edebilirsin.

Tinder mi Happn mi?

Gerçek Hayatta Yolumuzun Kesiştiği Kişiler İşte happn, gerçek hayatta karşımıza çıkan insanları uygulama üzerinden bularak onlarla konuşmaya başlama imkanı veriyor. Tinder yalnızca belli bir yarıçapta bulunan alakasız yerlerdeki insanları karşımıza çıkarırken happn bizimle aynı mekanda bulunan kişileri bize gösteriyor.

Happn amacı ne?

Happn, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir arkadaşlık uygulamasıdır. Uygulamanın dayandığı temel, bir yerlerde karşılaştığınız ve hoşlandığınız fakat konuşup tanışamadığınız ya da tanışmaya fırsat bulamadığınız insanlarla sizi buluşturmasıdır.

Hangi uygulamadan sevgili yapılır?

İşte 2020 itibarıyla popüler ve kullanışlı bazı arkadaşlık ve flört uygulamaları.
  • Tinder. Tinder, şu an en popüler flört uygulamalarından bir tanesi. ...
  • Hot or Not. Hot or Not da tıpkı Tinder gibi, uygun eşleşme üzerine işleyen bir arkadaşlık – flört uygulaması. ...
  • Bumble. ...
  • Hinge. ...
  • Happn. ...
  • The League.

WHO uygulaması ücretsiz mi?

Scorp geliştiricilerinin yeni insanlarla tanışmanın en kolay ve eğlenceli yolu olarak tanımladığı Who -- Sesli, Görüntülü Sohbet uygulaması ücretsiz olarak kullanılabiliyor. ... Uygulama, yeni insanlarla tanışmanıza yardımcı oluyor.

Scorp un sahibi kim?

Scorp; Sercan Işık ve İzzet Zakuto tarafından kurulan, okullarda büyüyen, kullanıcı yaş ortalaması 22 olan bir mobil uygulama.