Sultanahmet'e nasıl gidilir metro?

İçindekiler:

  1. Sultanahmet'e nasıl gidilir metro?
  2. Kadıköy Sultanahmet camiine nasıl gidilir?
  3. Sultanahmet Camii nerede bulunmaktadır?
  4. Metrobüs ile sultanahmete nasıl gidilir?
  5. Sultan Ahmet den Kadıköye nasıl gidilir?

Sultanahmet'e nasıl gidilir metro?

- M1A metrosuna Yenikapı yönünde binilir. 17 durak sonra Ayrılık Çeşmesi durağında inilir ve Marmaray'a binilir. Marmaray ile yaklaşık 15 dakika içinde Sirkeci İstasyonu'na gidilir. Sirkeci'den yürüyerek ya da tramvayla Sultanahmet'e gidilebilir. Bu güzergahı kullanarak Sultanahmet'e gitmek yaklaşık 1 saat sürer.

Kadıköy Sultanahmet camiine nasıl gidilir?

Kadıköy'de 14R (Rasathane) İETT otobüsüne binilir. 4 dakika sonra Ayrılık Çeşmesi durağında inilir. Buradan Marmaray'a Kazlıçeşme yönünde binilir. 8 dakika sonra Sirkeci'ye gelinir. Sirkeci'den yürüyerek ya da tramvay yoluyla Gülhane – Sultanahmet durakları izlenerek Sultanahmet'te inilir.

Sultanahmet Camii nerede bulunmaktadır?

Sultan Ahmet Camii İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan bir camidir. Fatih ilçesinin Sultan Ahmet semtinde bulunur. Semt adını burada yer alan Sultan Ahmet Camii'den almıştır.

Metrobüs ile sultanahmete nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Esenyurt, Avcılar ,Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız Metrobüs ile Cevizlibağ durağında indikten sonra Kabataş-Bağcılar tramvayına aktarma yapınız. Tramvay ile Sultanahmet durağında indiğinizde Sultan Ahmet Camii'ne ulaşabilrsiniz.

Sultan Ahmet den Kadıköye nasıl gidilir?

Şöyle ki;
  1. Deniz Yolu ile; Kadıköy'den kalkan vapurlarla Kabataş veya Eminönü'ne geçip burada tramvay ile Sultanahmet'e ulaşabilirsiniz.
  2. Marmaray ile ; Kadıköy'den Marmaray'a binin Sirkeci durağından inin, Burada tramvaya binin iki durak sonra Sultanahmet'e ulaşmış olursunuz.