Klima taşıma ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Klima taşıma ücreti ne kadar?
  2. Klima montajı ne kadar sürüyor?
  3. Klima montajı nedir?
  4. Arçelik klima montaj ücreti ne kadar?
  5. Klima dış ünite çatıya konur mu?
  6. Klima montajı ücretsiz mi?
  7. Klima dış ünite montajı nereye yapılır?
  8. Klima montaj ücretli mi?
  9. Klima hortumu en fazla kaç metre olmalı?
  10. Vestel klima montaj ücretli mi?
  11. Klima montajı nereye yapılır?
  12. Klima motoru nereye konur?

Klima taşıma ücreti ne kadar?

Tüm Türkiye geneli hizmet veren firmamız Klima taşıma ücreti klimanın tipine göre farklılık gösrebilir. Klima taşıma fiyatları için tahmini bir fiyat vermek gerekirse; 150 TL ile 750 TL arasında değişkenlik gösterebilir.

Klima montajı ne kadar sürüyor?

Yılların vermiş olduğu deneyim ve tecrübe ile alanında uzman montaj elemanlarına sahip olan servis, klima montajınızı dilediğiniz gün ve saatte gerçekleştirebilmektedir. Klima montajı için verilen ortalama tahmini süre 30 ile 45 dakika arasında değişmektedir.

Klima montajı nedir?

Klima montajı yeni alınan veya daha önce kullanılmış olan duvara asılı ya da monte edilmiş klimaları montajı işlemidir. Klima montajı klima ustaları tarafından uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. ... Eski daha önce kullanılmış olan klimalar içinde klima montajı işlemi gerçekleştirilebilir.

Arçelik klima montaj ücreti ne kadar?

Ev tipi klimalarda montaj hizmeti ücretsizdir (Split, Salon tipi, bir iç ünite ve bir dış ünitesi olan kaset tipi klimalar).

Klima dış ünite çatıya konur mu?

Klimaların ünitelerinin bina dışına monte edilmesi görüntü kirliliğine neden olur. Bunun önüne geçmek için de çatı tipi klimalar kullanılır. Bu klima tipinde klima ünitesi genellikle çatıya monte edilir. ... Ayrıca bu tür klimalara Rooftop klima da denilir.

Klima montajı ücretsiz mi?

Ev tipi klimalarda montaj hizmeti ücretsizdir (Split, Salon tipi, bir iç ünite ve bir dış ünitesi olan kaset tipi klimalar). Kurumsal klima, VRS Sistem, Multi, birden fazla iç ünitesi olan kaset tipi klimalar ve ısı pompalarında montaj hizmeti ücretlidir.

Klima dış ünite montajı nereye yapılır?

Vibrasyon sesinin duyulmaması için dış ünite montajı duvarın ortasına yapılmamalı, mümkün olduğunca kolon ve kirişlere yakın monte edilmelidir. Dış ünite, ısı kaynaklarına, diğer klima cihazlarının üfleme ağızlarına, egzoz fanlarına buhar ve yanıcı gaz kaynaklarına yakın monte edilmemelidir.

Klima montaj ücretli mi?

Ev tipi klimalarda montaj hizmeti ücretsizdir (Split, Salon tipi, bir iç ünite ve bir dış ünitesi olan kaset tipi klimalar). Kurumsal klima, VRS Sistem, Multi, birden fazla iç ünitesi olan kaset tipi klimalar ve ısı pompalarında montaj hizmeti ücretlidir.

Klima hortumu en fazla kaç metre olmalı?

Split klima montajında iç ünite ile dış ünite arasında kullanılacak boruların uzunlukları minimum 3 metre maksimum boru uzunluğu ise klimanın marka ve modeline göre değişebilir. Maksimum boru uzunluğu için montajını yapacağınız klimanın teknik bilgilerinin bulunduğu kataloğa bakmalısınız.

Vestel klima montaj ücretli mi?

Vestel Klima yerinde Servis: Teknik Servisimiz arızalı klimanızı adresinizde arıza tespiti. 50 TL arıza tespiti yaptırabilirsiniz. Sorununuz garanti kapsam dahilinde değilse servis ücreti ödemeniz gerekir. 50 TL.

Klima montajı nereye yapılır?

Cihaz kapılara yakın yerlere monte edilmemelidir. Montaj yeri diğer elektronik cihazlara zarar verebilecek bir noktada olmamalıdır. Montaj esnasında dekora zarar verecek şekilde çalışılmamalıdır. Montaj yapılırken, binanın taşıyıcı kolonlarına müdahale edilmemelidir.

Klima motoru nereye konur?

Klimanın iç ünitesi genellikle pencere yakını olan duvarlara ya da alanlara monte edilmektedir. Dış ünitesi olan klima tipleri için ise durum biraz daha farklıdır. İç ve dış üniteler birbirine olabildiğince yakın bir şekilde takılmalıdır.