XM Diet ne zaman içilir?

İçindekiler:

  1. XM Diet ne zaman içilir?
  2. XM Tablet neden piyasada yok?
  3. XM Solüsyon 150 mL nasıl kullanılır?
  4. XM solüsyon nasıl kullanılır?
  5. Pegdin ilaç nasıl kullanılır?

XM Diet ne zaman içilir?

çeşitli tipdeki kabızlıklarda sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerinden sonra birer veya ikişer ölçek kullanılması yeterli olur. 6-12 yaş arası çocuklarda erişkin dozunun yarısı verilir. 2-6 yaş arası akşam yatmadan önce yarım veya bir ölçek verilir.

XM Tablet neden piyasada yok?

Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü'nün duyurusunda, "X-M Diet Laksatif Solüsyon 250 ml" adlı müstahzarın, 044 (son kullanma tarihi:05.2012) seri numaralısının, yapılan inceleme ve analiz sonuçlarına göre uygun bulunmadığı, bu nedenle, söz konusu seriye Farmasötik ve Tıbbi Müstahzar, Madde, Malzeme ve ...

XM Solüsyon 150 mL nasıl kullanılır?

İKİ KUTU X-M diyet 150 ml solüsyon adlı ilacı ya birden yada azar azar içip bitirin. İlacı doğrudan içebileceğiniz gibi su, meyve suyu yada diğer içeceklerle karıştırıp da içebilirsiniz. Ve sıvı almaya başlayın.

XM solüsyon nasıl kullanılır?

XM Diabetik 250 ml saat 20:00' den itibaren tamamen hastaya içirilir. Ardından bol su içilir. İlk bağırsak hareketleri ilacın uygulanmasından sonra yaklaşık 5-6 saat içinde başlar. Kusma hissi gelirse derin nefes almak, evin içinde dolaşmak faydalı olabilir.

Pegdin ilaç nasıl kullanılır?

Şişeye boşaltıp çalkalayarak iyice karıştırılır. Bu solüsyon 48 saat içerisinde tüketilmelidir. İşlemden bir gün önce akşam 17.00'de 1.5 litrelik PEGDİN şişesinin tamamını her 10 dakikada bir, bir bardak olacak şekilde yudum yudum içiniz ardından bol su içiniz akşam 19.00'da ikinci şişeyi de aynı şekilde içiniz.