iPad wifi cellular ne demek?

İçindekiler:

  1. iPad wifi cellular ne demek?
  2. iPad mini 2 sim kart takılıyor mu?
  3. iPad ile nasıl konuşulur?
  4. iPad ile telefon görüşmesi yapılabilir mi?
  5. iPad ile WhatsApp kullanılır mı?
  6. iPad mini 5 SIM kart destekliyor mu?
  7. iPad mini arama özelliği var mı?

iPad wifi cellular ne demek?

Cellular özelliği olmayan iPad cihazlar, internete bağlanmak için farklı bir internet sağlayıcı telefona veya wifi bağlantısına ihtiyaç duyarlar. Cellular özelliği ise, bulunduğu iPad cihaza sim kartı takılmasını ve o cihazın başka hiçbir internet kaynağına ihtiyaç duymadan online olabilmesini sağlar.

iPad mini 2 sim kart takılıyor mu?

Apple, düzenlediği etkinlik ile Mac ve iPad ailelerinin yeni üyelerini tanıtırken, etkinliğin yıldızı ise iPad Air

iPad ile nasıl konuşulur?

iPad'inizde FaceTime'ı ayarlayın ve iPhone'da kullandığınız aynı Apple kimliğiyle giriş yapın. Ayarlar > FaceTime bölümüne gidin, sonra FaceTime'ı ve iPhone'dan Aramalar'ı açın. Sizden istenirse Wi-Fi ile Arama'yı açın.

iPad ile telefon görüşmesi yapılabilir mi?

iPhone'unuz yoluyla aramaları aktarmak için Wi-Fi ile Arama'yı kullanarak iPad'inizde arama yapabilir ve gelen aramaları cevaplayabilirsiniz (iOS 9 veya daha yenisi gerekir). Önemli: Wi-Fi + Cellular modelleri, hücresel telefon servisini desteklemez; yalnızca hücresel veri aktarımını destekler.

iPad ile WhatsApp kullanılır mı?

Uzun yıllardır tablet sürümü için bir adım atmayan WhatsApp bugün müjdeli haberi sızdırdı. iPad için WhatsApp uygulaması çok yakında App Store'daki yerini alabilir. ... Şimdilik iPad sahipleri, Safari'den web.whatsapp.com sitesini açıp, iPhone ile uygulamayı bağlayabiliyor.

iPad mini 5 SIM kart destekliyor mu?

Her iletişim operatörü Apple SIM ve eSIM'i desteklemeyebilir.

iPad mini arama özelliği var mı?

Herhangi bir iPad modelinde telefon aramaları yapmak için bir iPhone ve Wi-Fi ile Arama özelliğini kullanmanız gerekir. Wi-Fi ile Arama'yı kullanmak için aygıtlarınızın her ikisinde de FaceTime'ı ayarlamış ve aynı Apple kimliği ile giriş yapmış olmanız gerekir.