Lash Lift kirpik lifting nasil kullanilir?

İçindekiler:

  1. Lash Lift kirpik lifting nasil kullanilir?
  2. Adetliyken kirpik lifting yapılır mı?
  3. Kirpik liftingi kaç ay sürer?
  4. Kirpik lifting sonrası duş alınır mı?

Lash Lift kirpik lifting nasil kullanilir?

Kirpik lifting uygulaması öncelikle kirpiklerinizin uzunluğuna göre S-M-L olmak üzere 3'e ayrılan ped yapıştırılarak başlanır. Sonrasında kirpiklerin tek tek ayrılarak cımbızla yapıştırıp kıvrık hale gelmesi sağlanır. 1 numaralı bakım ürünü sürülerek 15 dakika bekledikten sonra keratin işlemi gerçekleştirilir.

Adetliyken kirpik lifting yapılır mı?

Kirpik lifting yaptırmanız için regl döneminde olmamanız gerekmektedir. İşlem sonrası makyaj yapılabilir mi ? Kirpik lifting uygulamasını yaptırdıktan sonra ise yağ bazlı makyaj temizleme ürünlerini kullanmaktan kaçınmalısınız. Uygulamadan ancak 12 saat sonra, maskara kullanabilirsiniz.

Kirpik liftingi kaç ay sürer?

Kirpikler bu işlem sayesinde daha uzun, bakımlı ve kıvrık görünür. Bu işlemin kalıcılığı kişinin kendi kirpik yapısına bağlı olarak değişiklik gösterebilir ancak ortalama olarak 2,5-3 ay kadar rahatlıkla kullanılabilir. Kirpik liftingi yaptırmadan önce kirpikler mutlaka temiz ve kuru olmalıdır.

Kirpik lifting sonrası duş alınır mı?

Kirpik lifting sonrası dikkat edilmesi gerekenler Kirpik lifting yaptırdıktan sonra 24 saat gözlerinize su değmemesi gerekiyor. Bu da yüzünüzü yıkamadan ve duş almadan geçireceğiniz bir gün demek. Tabii ki bunları gözlerinizi koruyarak yapabilirsiniz.