Boron bulaşık deterjanı var mı?

İçindekiler:

  1. Boron bulaşık deterjanı var mı?
  2. Boron bulaşık deterjanı hangi marketlerde var?
  3. BORON doğal mı?
  4. Boron ürünleri nelerdir?
  5. BORON nedir ne işe yarar?

Boron bulaşık deterjanı var mı?

BORON'un Doğal Mineralli Temizliği Artık Bulaşıklarda! Petrol türevleri, fosfat ve parfüm içermeyen BORON Doğal Mineralli Bulaşık Temizlik Ürünleri, bor madeninin temizleme, yumuşatma, anti alerjen ve hijyen etkileriyle geliştirilen özel formülüyle bulaşıklarda ekstra temizlik sunuyor.

Boron bulaşık deterjanı hangi marketlerde var?

A101, N11, Hepsiburada, Trendyol, ePttAVM gibi birçok mağaza Boron satışı yapmaktadır. Migros, Carrefour gibi büyük market zincirleri de boron ürünleri satışı yapan marketler arasındadır.

BORON doğal mı?

BORON; Türkiye'nin bor madeninden sizler için üretilmiş olan, insana, doğaya ve çevreye saygılı bir temizlik ürünüdür. Doğal mineralli temizlik ürünü BORON; Petrol türevi ve fosfat gibi zararlı kimyasallar ve alerjen parfümler içermez. İnsan sağlığına, doğaya ve çevreye zarar vermez.

Boron ürünleri nelerdir?

Boron içeriğinde Boraks, Soda, Bitkisel Sabun ve Aktif Oksijen kaynağı hammaddeler bulnumaktadır. Bor mineralleri, birçok farklı şekilde çamaşır temizlik ürünleri, ev veya endüstriyel tip temizleyiciler ve kişiselbakım ürünlerinin üretiminde kullanılır.

BORON nedir ne işe yarar?

Bor beyin fonksiyonları ve zihinsel performans için temel bir elementtir. Bor kalsiyum, D vitamini ve bazı vücut minerallerinin düzenlenmesinde rol almakta, Ca ve Mg'un azalmasını önleyerek kemik yapısını korumaktadır.