Kaç çeşit pantolon modeli vardır?

İçindekiler:

  1. Kaç çeşit pantolon modeli vardır?
  2. Mavi Gold serisi nedir?
  3. Genis pantolona ne denir?
  4. Pantolon çeşitleri nelerdir?
  5. Salaş pantolona ne denir?
  6. Kumaş pantolona ne denir?
  7. Cigarette jean nedir?
  8. Carrot fit pantolon nedir?
  9. Rahat pantolona ne denir?
  10. Kumas çeşitleri nelerdir?
  11. Mom jean kime yakışır?
  12. MOM Jeans alırken nelere dikkat edilmeli?

Kaç çeşit pantolon modeli vardır?

öncelikle şunu bilmeliyiz ki; 5 çeşit kot pantolon vardır:
  • skinny: vücuda yapışık olan dapdar diye tarif edilen kalıp.
  • slim fit: dar kalıp.
  • regular: standart normal kalıp.
  • relaxed: adı üzerinde rahat kalıp.
  • loose: yani geniş kalıp...

Mavi Gold serisi nedir?

Mavi`nin yeni çıkardığı Gold Koleksiyonuda bulunan jeanler hem yumuşak dokusuyla hem de vücudu bir beden ince gösteren yapısıyla bu yazın favori parçalarından olacak. ... Kot giymenin rahatlığını, incecik bir dokuyla bir araya getiren Mavi gold serisi size yazın da kot giymenin keyfini çıkarma fırsatı sunuyor.

Genis pantolona ne denir?

Gaucho pantolonlar: Paçaları çok geniş olan ve fantezi sayılan pantolonlardır. Sarkık paçalı jeans: Paçaları geniş ve salaş görünen jeans türüdür.

Pantolon çeşitleri nelerdir?

Kot Pantolon Alırken İstediğiniz Modele Nokta Atışı Yaptıracak "Jeans Rehberi"
  • Kot pantolonlar, günlük hayatta belki de en çok kullandığımız kurtarıcılarımız... ...
  • Skinny Jeans. ...
  • Slim-Fit Jeans. ...
  • Regular Jeans. ...
  • Relaxed Jeans. ...
  • Cigarette Jean. ...
  • Mom Jeans. ...
  • Boyfriend Jeans.
Daha fazla öğe...

Salaş pantolona ne denir?

Sarkık paçalı jeans: Paçaları geniş ve salaş görünen jeans türüdür. Kıvrılmış paçalı pantolonlar: Paçaları geri kıvrılmış pantolonlardır.

Kumaş pantolona ne denir?

Kapri pantolonlar: Diz altında boyu olan kumaş ya da kot pantolon türüdür. Şalvar pantolonlar: Türk geleneksel kıyafetinin modernize edilmiş şeklidir. İspanyol paça pantolonlar: Paçaları dize kadar düz inip sonrasında üçgen şekilde bollaşan pantolonlardır. Jeansler/denimler: Kot kumaşıyla üretilen pantolonlardır.

Cigarette jean nedir?

İnce bir tasarıma sahip olup bileklerde biten ve bilekleri açık bırakan pantolonlara sigaret (cigarette) pantolon denir. Sigaret pantolon skinny jeans olarakta bilinir. ... 1950'li yıllarda Marilyn Monreo tarafından giyilmeye başlanan bu pantolonlar 1960'lı yıllarda da Audrey Hepburn ile özdeşleşmiştir.

Carrot fit pantolon nedir?

Carrot fit pantolonlar üst kısımda, basende ve üst bacakta daha geniş, dizden itibaren daha dar bir kesime sahiptir. Adını da şekil olarak benzediği havuçtan alır. Ters bir piramit olarak da düşünülebilir.

Rahat pantolona ne denir?

Relaxed Jeans Rahat kesim olarak bilinirler. Eskilerin modası olan relaxed kesim, günümüzde çok sık olmasa da geçerliliğini korumaktadır.

Kumas çeşitleri nelerdir?

Giyimde Kullanılan Kumaşlar: Amerikan Bezi, Atlas, Basma, Coolmax, Denim, Divitin, Diyagonal, Emprime, Feretiko, Gabardin, Jarse, Kadife, Kaşmir, Moher, Muslin, Müflon, Orlon, Patiska, Pazen, Penye, Pike, Poplin, Saten ve Tafta kumaş çeşitleridir.

Mom jean kime yakışır?

Her ne kadar 'anne kotu' olarak isimlendirilse de mom jean'leri her yaştan kadın giyebilir. Eğer göbeğinizi saklamak istiyorsanız mom jean pantolonlar, bedeninizi sımsıkı saran pantolonlardan daha doğru bir tercih olacaktır. Zayıf bir vücuda sahipseniz zaten muhtemelen bütün mom jean modelleri yakışacaktır.

MOM Jeans alırken nelere dikkat edilmeli?

Öncelikle pantolonunuzun dikişi kaliteli olmalıdır. Mom jeaniniz bedeninizi sıkı sıkı sarmamalı ama kalçanıza tam oturmalı. Büyük kalçalı kadınlar arka cepleri birbirine yakın olan jeanleri tercih etmeli çünkü arka cepler ne kadar bir birine yakın olursa kalçanız o kadar küçük gözükür.