Viktoria kumaş boyası ve sabitleyici nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Viktoria kumaş boyası ve sabitleyici nasıl kullanılır?
  2. Fiske kumaş boyası sabitleyici nasıl kullanılır?
  3. Kumaş boyası çamaşır makinesine zarar verir mi?
  4. Boya sabitleyici ne zaman kullanılır?
  5. Boyadan sonra çamaşır makinesi nasıl temizlenir?

Viktoria kumaş boyası ve sabitleyici nasıl kullanılır?

30C derece ısıtılmış temiz suya FİSKE ilave edilerek karıştırılır ve boyanıp durulanan kumaş içine atılarak iyice fiskeli su ile ıslatılır. 30 dakika kumaşımız bu suyun içinde bekletilir ve sıkmadan asılır. Bir poşet boya için 1 paket fiske kullanılmalıdır.

Fiske kumaş boyası sabitleyici nasıl kullanılır?

Kumaş Boyası Sabitleyici kullanılışı; 30 derece ısıtılmış temiz suya fiske ilave edilerek karıştırılır ve boyanıp durulanan kumaş içine atılarak 30 dk bekletilir. Sudan çıkarılarak sıkmadan asılır. Kumaş Boyası Sabitleyici Ürününün Bilinen yan etkisi bulunmamaktadır.

Kumaş boyası çamaşır makinesine zarar verir mi?

Zamanla renk değiştiren, solan ve eskiyen kıyafetler çamaşır makinesinde boyanarak yeniden hayat buluyor. Kolaylıkla uygulanan ve çamaşır makinelerine zarar vermeyen kumaş boyama tekniğini siz de evinizde uygulayabilirsiniz.

Boya sabitleyici ne zaman kullanılır?

Kumaş boyaları, tüm batik boyama (tie-dye) tekniklerinde kullanabilir. Bu teknikler için özel satılan boyaların içeriği kumaş boyaları ile aynıdır. Boyama işlemi tamamlandıktan sonra kumaşa Fiske boya sabitleyici uygulayarak renklerin akmasını engelleyebilirsiniz.

Boyadan sonra çamaşır makinesi nasıl temizlenir?

Çamaşır makinesi konusunda kafanıza takılan soru işareti makinemi boyadan nasıl temizleyeceğim hususunda olabilir. Bunu da hemen belirtelim deterjan gözüne gerekiyorsa çamaşır suyu ekleyin ve sonrasında bir kez boş olarak çalıştırın. Bu sayede makineniz içerisinde kalan boya kalıntılarını da yok etmiş olursunuz.