Vodafone koruma paketi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Vodafone koruma paketi ne işe yarar?
  2. Vodafone koruma paketi nasıl iptal edilir?
  3. Vodafon aşım telafisi nasıl yapılır?
  4. Vodafone kota aşımı durdurma nasıl yapılır?
  5. Vodafone dijital koruma Kolay Paket nedir?
  6. Vodafone internet durdurma nasıl yapılır?
  7. Akıllı Durma özelliği ne demek?
  8. Vodafone durma özelliği kaç TL?

Vodafone koruma paketi ne işe yarar?

Vodafone Dijital Koruma akıllı cihazınızı Vodafone şebekesi ile internete girdiğinizde virüslerden, zararlı dosyalardan ve internet sitelerinden korur. Vodafone Dijital Koruma, zararlı bir dosya indirmeyi denerseniz Vodafone Dijital Koruma dosyayı bloke eder.

Vodafone koruma paketi nasıl iptal edilir?

Paketinizi iptal ettirmek için iptal talep yazıp 7000'e gönderin şeklinde mesaj geliyor.

Vodafon aşım telafisi nasıl yapılır?

Kampanyadan faydalanabilmeniz için tek yapmanız gereken Vodafone Yanımda uygulaması içinde yer alan “Bana Ne Var” sekmesine girerek, Aşım Telafisi Kampanyası için size özel olarak sunulan tarife, kampanya ya da ek paket teklifini kabul etmek.

Vodafone kota aşımı durdurma nasıl yapılır?

İnternet Aşım Paketi IPTAL INTERNET ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek , Konuşma Aşım Paketi IPTAL KONUSMA ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek, SMS Aşım Paketi IPTAL SMS ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek iptal edilebilir.

Vodafone dijital koruma Kolay Paket nedir?

Vodafone Dijital Koruma akıllı cihazınızı Vodafone şebekesi ile internete girdiğinizde virüslerden, zararlı dosyalardan ve internet sitelerinden korur. Dijital Koruma'i etkinken, eğer zararlı bir dosya indirmeyi denerseniz Dijital Koruma dosyayı bloke eder ve size SMS ile bilgilendirir.

Vodafone internet durdurma nasıl yapılır?

İnternet Aşım Paketi IPTAL INTERNET ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek. Konuşma Aşım Paketi IPTAL KONUSMA ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek. SMS Aşım Paketi IPTAL SMS ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek iptal edilebilir.

Akıllı Durma özelliği ne demek?

Abonelerin faturalarını kontrol atında tutabilmeleri için limitine geldiğinde fatura durduran 'Akıllı Durma Özelliği' ise fatura aşımından yakınanlar için ideal çözüm olarak öne çıkıyor. Akıl Küpü Tarifeler için geçerli olan 'Akıllı Durma Özelliği' ile aboneler istemedikçe faturalarını 1 kuruş bile aşmıyor.

Vodafone durma özelliği kaç TL?

Faturaya detayında görünen tarifeye ek 5 TL ücretlendirilmesi yapılan durma özelliğini aylar önce müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirdiği halde hala faturamda durma özelliği adı altında 5 TL alınıyor.