Telefona mesajla gelen virüs nasıl temizlenir?

İçindekiler:

  1. Telefona mesajla gelen virüs nasıl temizlenir?
  2. Whatsapp virüs nasıl bulaşır?
  3. WhatsApp'a virüs girer mı?
  4. Wpden virüs bulaşır mı?

Telefona mesajla gelen virüs nasıl temizlenir?

Telefonunuza etkili bir antivirüs programı indirmeniz gerekir. Norton, Eset, Kaspersky, MalwareBytes ve Avast gibi şirketlerin cep telefonları için geliştirdiği etkili antivirüs yazılımları bulunuyor. İndirdiğiniz yazılımla tarama yaptırarak cihazınızdaki tüm zararlı uygulamaları ve virüsleri temizleyin.

Whatsapp virüs nasıl bulaşır?

Whatsapp uygulamasından buluşan virüs, Trojan (virüs) sesli mesaj, sohbet, ödeme, fotoğraf veya video yoluyla ulaşabiliyor. Virüslü spam mesajlar tanımadığınız kişilerden gelebildiği gibi virüs bulaşmış arkadaşlarınızdan da gelebilir. Bu sebeple telefonunuza gelen herhangi bir . zip dosyasını açmadan iki kez düşünün.

WhatsApp'a virüs girer mı?

Kullanıcıların kontrolü dışında rehberindeki kişilere mesaj atmaya sebep olan kötü amaçlı bir yazılım WhatsApp üzerinden yayılıyor. Bu tür mesajlar alan kullanıcıların bağlantıya tıklamaması ve oradaki herhangi bir dosyayı telefonlarına indirmemesi gerekiyor. ...

Wpden virüs bulaşır mı?

WHATSAPP'DA VİRÜS TEHLİKESİ Hürriyet'te yer alan habere göre, Trojan (virüs) sesli mesaj, sohbet, ödeme, fotoğraf veya video yoluyla ulaşabiliyor. ... Eğer WhatsApp üzerinden gönderilen . zip dosyası bilgisayarda açıldıysa bir virüs tarayıcısı kullanılması gerekiyor.