Fucicort krem sivilce izlerine iyi gelir mi?

İçindekiler:

  1. Fucicort krem sivilce izlerine iyi gelir mi?
  2. Fucicort krem hangi hastalıklarda kullanılır?
  3. Fucicort kaç gün kullanılır?
  4. Fucicort ne işe yarıyor?
  5. Fucicort krem ne sıklıkla kullanılır?
  6. Bacoderm kaç gün?

Fucicort krem sivilce izlerine iyi gelir mi?

Fucidin krem, sivilce ve ciltte oluşan yaralar için kullanılan kremdir. Tek başına kullanılan krem açık yaralar dışında direkt olarak sorunlu bölgeye uygulanabilir. Özellikle sivilce izleri için oldukça etkili olan krem doktor kontrolünde kullanılması gereklidir.

Fucicort krem hangi hastalıklarda kullanılır?

FUCICORT, Vücutta kızarıklığa, şişliğe ve iltihaba neden olan kimyasalların etkilerini azaltıcı ve bakterilerin gelişmesini önleyici cilt en. Bebeklerde pişik tedavisinde ve akne (ergenlik sivilcesi) ve akneli bölgelerde kullanılmamalıdır.

Fucicort kaç gün kullanılır?

FUCCORT'u doktorunuza danışmadan gerektiğinden daha uzun süre ve 4 haftadan uzun süre kullanmayınız. FUCCORT'un gözler, açık yaralar veya muköz membranlara değmesinden kaçınınız. Hasarlı cilde, ince ve hassas cilt ya da akne üzerine uygulamadan kaçınınız.

Fucicort ne işe yarıyor?

FUC CORT nedir ve ne için kullanılır? FUCCORT, bir antibiyotik (fusidik asit) ve güçlü bir kortikosteroid (betametazon valerat) içeren kombine bir preparattır. Fusidik asit bakterilerin üremesini önlerken, betametazon ise antiinflamatuar etkiye sahip olup, kaşıntıyı azaltır.

Fucicort krem ne sıklıkla kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Lezyonlara günde 2 veya 3 kez uygulanır. Uygulama yolu ve metodu: Cilt üzerine haricen uygulanır. Uygulamayı takiben, eğer yara ellerde değilse, eller her seferinde mutlaka yıkanmalıdır.

Bacoderm kaç gün?

Tedaviye genellikle en fazla 10 gün devam edilir. 10 günden daha uzun kullanmayınız. örtülebilir. Eğer BACODERM'in etkisinin çok güçlü veya zayıf olduğuna dair bir izleniminiz var ise doktorunuz veya eczacınız ile konuşunuz.