Iphone instagram bildirimleri neden gelmiyor?

İçindekiler:

  1. Iphone instagram bildirimleri neden gelmiyor?
  2. Mesajlar neden gelmiyor iphone?
  3. Iphone gelen bildirimin Kimden geldiğini gizleme?
  4. Iphone bildirim günlüğü nerede?

Iphone instagram bildirimleri neden gelmiyor?

Sağ üst kısımda bulunan üç uzun çizgi simgesine tıklatın. Karşınıza çıkan seçeneklerden ayarlar kısmına giriş yapın. Buradan bildirimler seçeneğine giriş yapın. Karşınıza yeni bir ekran çıkacak ve burada açmak istediğiniz bildirimleri seçin ve bu bildirimleri aktif hale getirin.

Mesajlar neden gelmiyor iphone?

Bu, birkaç farklı nedenden kaynaklanıyor olabilir: Mesajı gönderdiğiniz kişinin bir Apple aygıtı yok. Aygıtınızda veya mesajı gönderdiğiniz kişinin aygıtında iMessage kapalı. Aygıtınızda iMessage'ın açık olup olmadığını kontrol etmek için Ayarlar > Mesajlar > iMessage'a gidin.

Iphone gelen bildirimin Kimden geldiğini gizleme?

Ayarlar uygulamasını açın ve Bildirimler'e dokunun. Mesajlar'a gidin ve ekranı aşağı kaydırın. Kilit Ekranında Göster seçeneğini Kapalı konuma getirin. Uyarıları kapatmak için tüm uyarı türlerini Kapalı konuma getirin.

Iphone bildirim günlüğü nerede?

Bildirim Merkezi'ndeki bildirimlerinizi görmek için aşağıdakilerden birini yapın: Kilitli ekranda: Ekranın ortasından yukarı kaydırın. Diğer ekranlarda: Üst ortadan aşağı kaydırın. Daha sonra, varsa daha eski bildirimleri görmek için yukarı kaydırabilirsiniz.