Ağız yarasına hangi sprey iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Ağız yarasına hangi sprey iyi gelir?
  2. Aftamed sprey ne kadar?
  3. Ağız içi yanak yarası nasıl geçer?
  4. Aft spreyi nasıl kullanılır?
  5. Afta Med neye iyi gelir?
  6. Aftamed nasıl kullanılır?
  7. Andorex sprey ne kadar?
  8. Aftamed Oral Mouthwash nasıl kullanılır?
  9. Aftamed oral gel ne işe yarar?

Ağız yarasına hangi sprey iyi gelir?

Ağız içerisindeki tükürük ile aynı pH değerine sahip yüksek moleküler ağırlıklı hyaluronik asit içeren Aftamed Sprey ağrıyı hızlı bir şekilde azaltır ve doğal iyileşme sürecini hızlandırır. Kullanımı pratik ve taşıması kolaydır. Özellikle arka bölgelerdeki aftlar için idealdir.

Aftamed sprey ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 5 Aftamed Ağız Gargara ve Spreyi modeli içerisinde en ucuz Aftamed Ağız Gargara ve Spreyi fiyatı 33.98 TL iken, en yüksek Aftamed Ağız Gargara ve Spreyi fiyatı 47.5 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Ağız içi yanak yarası nasıl geçer?

Tuzlu su ile gargara ağız yaralarının tedavisinde fayda sağlayabilir. Tuz aynı zamanda aft ağrısını da hafifletir. Yarım bardak ılık suda bir çay kaşığı normal ev tuzu eritilir ve bu suyla günde birkaç kere hatta birkaç saatte bir bu suyla, yutmadan 15-30 saniye gargara yapılabilir.

Aft spreyi nasıl kullanılır?

Ürün Kullanım Şekli: - Spreyin başlığını çevirerek açık konuma getiriniz. - Açılan spreyi aft üstüne gelecek şekilde birkaç kez püskürtünüz. - Uygulama sonrası ağzını çalkamayınız. - Günde 3-4 kez tekrarlayabilirsiniz.

Afta Med neye iyi gelir?

Yüksek moleküler ağırlıklı hyaluronik asit içeren Aftamed Jel ağrıyı hızlı bir şekilde azaltır, doğal iyileşme sürecini hızlandırır ve enflamasyon süreçlerini kontrol ederek dokuların yeninden nemlenmesini sağlar. Başlangıç tedavisi için idealdir.

Aftamed nasıl kullanılır?

Bir hafta boyunca veya semptomlar ortadan kalkana dek, yemeklerden sonra günde 2 veya 3 defa veya gerekirse daha sık uygulayın. Ortodontik aparey kullanan çocuklarda (+2 yaş) kullanılabilir. *Yutulması halinde zararsızdır.

Andorex sprey ne kadar?

Andorex sprey satış fiyatı, Aralık 2019 tarihi itibariyle 17 TL civarındadır.

Aftamed Oral Mouthwash nasıl kullanılır?

Yinelenen ülserler olması halinde, sürekli gargara kullanımı tüm ağız boşluğunda önleyici etki gösterebilir. Bir hafta boyunca veya semptomlar ortadan kalkana dek, yemeklerden sonra günde 2 veya 3 defa veya gerekirse daha sık olarak 10 ml ürünle çalkalayın. Ürün kullanıma hazırdır.

Aftamed oral gel ne işe yarar?

Yüksek moleküler ağırlıklı hyaluronik asit içeren Aftamed Jel ağrıyı hızlı bir şekilde azaltır, doğal iyileşme sürecini hızlandırır ve enflamasyon süreçlerini kontrol ederek dokuların yeninden nemlenmesini sağlar. Ağrılı ve geniş yaralar için özel olarak üretilmiş yüksek yoğunluklu formülasyon.