Vacrol m nedir?

İçindekiler:

  1. Vacrol m nedir?
  2. Vacrol M kapsül nasıl kullanılır?
  3. Vacrol M 500 mg nasıl kullanılır?
  4. Carvacrol damla ne işe yarar?
  5. Thymol ne ise yarar?
  6. Carvacrol ne işe yarar?
  7. Vacrol damla nedir?
  8. Carvacrol nedir nasıl kullanılır?
  9. Carvacrol damla nasıl kullanılır?
  10. Kekik çayında hangi vitaminler var?
  11. Vacrol damla Icilir mi?
  12. Carvacrol içilir mi?
  13. Carvacrol 95 nedir?

Vacrol m nedir?

Vacrol içeriği tıbbi aromatik bitkilerin yağlarından elde edilen ana bileşenlerin harmonisi ile formüle edilmiştir. Origanum yağının ana bileşeni olan carvacrol. Alkol ve sentetik madde içermez. Ürünlerimizde domuz yağı ve mamulleri yoktur.

Vacrol M kapsül nasıl kullanılır?

Günde 1 kapsül alınması tavsiye edilir.
  1. Günde 1 kapsül alınması tavsiye edilir.
  2. Alkol ve sentetik madde içermez.
  3. Yetişkinler içindir.
  4. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız.
  5. Tavsiye edilen gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez.
  6. Hastalıkların önlenmesi veya ||| amacıyla kullanılmaz.

Vacrol M 500 mg nasıl kullanılır?

İlaç değildir.
  1. Bilgi : Vacrol-M içeriği tıbbi aromatik bitkilerin yağlarından elde edilen ana bileşenlerin harmonisi ile formüle edilmiştir. ...
  2. Alkol ve sentetik madde içermez.
  3. Ürünlerimizde domuz yağı ve mamulleri yoktur. ...
  4. Kullanım önerisi : Günde 1 defa sabah 1 soft jel yemeklerden 30 dakika sonra tavsiye edilmektedir.
Daha fazla öğe...

Carvacrol damla ne işe yarar?

Carvacrol, içerdiği antiviral, antibakteriyel ve mantar önleyici aktivite sayesinde burun ve solunum yollarındaki mikropları öldürür, bunun sayesinde mikropların vücuda yayılmasını önler. Kekik Yağı; Öksürüğün, virüs veya bakteriyel nedenlerini tedavi etmeye yardımcı olur.

Thymol ne ise yarar?

Kekiğin aktif bileşiklerden biri olan timol, peristaltik kas hareketlerini uyarır, böylece yiyecekler midede uzun süre tutulmaz. Bu bitkinin antispazmodik etkisi, bağırsak kramplarını rahatlatabilir ve malabsorpsiyondan kaynaklanan şişkinliği azaltabilir.

Carvacrol ne işe yarar?

Carvacrol, içerdiği antiviral, antibakteriyel ve mantar önleyici aktivite sayesinde burun ve solunum yollarındaki mikropları öldürmeye yardımcı olur, bunun sayesinde mikropların vücuda yayılmasını önler. Kekik Yağı; Öksürüğün, virüs veya bakteriyel nedenlerini tedavi etmeye yardımcı olur.

Vacrol damla nedir?

İlaç değildir.Vacrol içeriği tıbbi aromatik bitkilerin yağlarından elde edilen ana bileşenlerin harmonisi ile formüle edilmiştir.Origanum vulgaris yağının ana bileşeni olan Carvacrol.Alkol ve sentetik madde içermez. Ürünlerimizde domuz yağı ve mamulleri yoktur.

Carvacrol nedir nasıl kullanılır?

Bağışıklığı desteklemek için 1 x sabah, 1 x akşam kullanımı yeterlidir. Boğaz ağrılarını destekleyici olarak ağızda beklettikten sonra, yutmadan önce gargara yapılıp yutulabilir.

Carvacrol damla nasıl kullanılır?

Ürünlerimizde domuz yağı ve mamulleri yoktur. Kapsüllerimiz sığır jelatini ile kaplıdır. Ürünlerimiz helal sertifikalıdır. Kullanım önerisi : Yoğun dönemlerde ılık suya 2, 3 damla damlatarak ağız ve burundan solunarak buğu şeklinde kullanılması önerilir.

Kekik çayında hangi vitaminler var?

Kekiğin besin değeri çok yüksektir. Bir çok vitamin ve mineral içeren bu şifalı bitki; potasyum, magnezyum, demir, selenyum ve kalsiyum açısından son derece zengindir. Bol miktarda C, A, K, E vitaminleri içeren kekik ayrıca harika bir beta-karoten, folik asit ve B-kompleks vitaminleri kaynağıdır.

Vacrol damla Icilir mi?

Kullanım önerisi : Yoğun dönemlerde ılık suya 2, 3 damla damlatarak ağız ve burundan solunarak buğu şeklinde kullanılması önerilir. Uyarılar : Yetişkinler içindir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız.

Carvacrol içilir mi?

Karvakrol oranı ise % 80'nin üzerindedir. Dolayısıyla 25-50 ml dozda günde 2 kez içilmesi tavsiye edilir. Tadı acı olduğundan suyla ya da meyve sularıyla seyreltildikten sonra içilebilir.

Carvacrol 95 nedir?

Carvacrol 95% Carvacrol kendinizi daha sağlıklı ve genç hissetmenizi sağlayacak, bağışıklığınızı güçlendirecek, antiviral, antioksidan, antibakteriyel ve antitümör gibi geniş biyoaktiviteye sahip, hakkında 2000'den fazla yayın yapılmış, dağ kekiğinden elde edilmiş fenoldür.