Sabiha Gökçen havaalanından istanbul havaalanına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Sabiha Gökçen havaalanından istanbul havaalanına nasıl gidilir?
  2. Sabihadan Atatürke nasıl gidilir?
  3. Sabiha Gökçen istanbul havalimanı arası ne kadar?
  4. Istanbul Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen kaç saat?

Sabiha Gökçen havaalanından istanbul havaalanına nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na gidecek yolcular Havaist Pendik seferleri ile Sabiha Gökçen Havalimanı gelen yolcu katı açık otoparkından yolcu alımı yapan IST-8 numaralı otobüsü kullanarak İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirler.

Sabihadan Atatürke nasıl gidilir?

Ya da Kadıköy(Metrobüs)–Şirinevler(M1 Metro) güzergahını kullanabilirsiniz. E-11Hattı Haritada siyah mavi ile görünen hat ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Uzunçayır'a ulaşır sonra metrobüs ile Zeytinburnu–M1 Metro ya da Şirinevler—M1 Metro ile Atatürk Havalimanı'na gidebilirsiniz.

Sabiha Gökçen istanbul havalimanı arası ne kadar?

Sabiha Gökçen Havalimanı ile İstanbul Havaalanı arası mesafe olarak yaklaşık 50 km dir. Sabiha Gökçen Havalimanı ile İstanbul Havalimanı arası Havaist Havalimanı Otobüsleri ile yaklaşık yolculuk süresi 70- 80 dakikadır. Bu süre Hava ve yol koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Istanbul Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen kaç saat?

İstanbul Yeni Havaalanı ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı arası mesafe yaklaşık 81 km dir. İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı arası Havaist Havalimanı Otobüsleri ile yaklaşık yolculuk süresi 110 dakikadır.