Yaşlandırma programı nedir?

İçindekiler:

  1. Yaşlandırma programı nedir?
  2. FaceApp Pro kaç TL?
  3. Borç Yaşlandirma nasıl yapılır?
  4. Müşteri yaşlandırma raporu nedir?
  5. Yaslandirma ne demek?

Yaşlandırma programı nedir?

IOS ve Android tabanlı telefonların yanı sıra web üzerinden de kullanılabilen FaceApp uygulaması, kullanıcıların yeni gözdesi olmuş durumda… ... FaceApp uygulamasında ise sadece yaşlandırma tekniği yok, fotoğrafınızı eklediğinizde kadınsanız erkeğe, erkekseniz kadına çevirebiliyor.

FaceApp Pro kaç TL?

Uygulamanın pek çok özelliği ücretsiz ancak, reklamsız/filigransız kullanım ve ek özellikler için Pro sürümünü edinmek gerekiyor ki FaceApp Pro sürümü için 1 aylık 23.99 TL, 12 aylık toplam 122.99 TL ve ömür boyu kullanım için ise 269.99 TL ödemek gerekiyor.

Borç Yaşlandirma nasıl yapılır?

Borç bilgilerine ulaşmayı sağlayan bir yöntem olan borç yaşlandırma yönteminde mal ve hizmet satışlarındaki cari hareketlerde borç ve alacak tutarları kesilen faturalara göre belirleniyor ve alacak ve borç miktarı, belirlenecek faiz oranına ve ödeme tarihine göre işlenen vade farkı bilgileri oluşturuluyor.

Müşteri yaşlandırma raporu nedir?

Müşteri yaşlandırma raporu müşterilerin ödemesi gereken bakiyeleri, tarih aralığına veya yaşlandırma dönemine göre sıralanmış olarak görüntüler. Raporu oluşturduğunuz zaman aşağıdaki varsayılan parametreler görüntülenir. Bu parametreleri, raporda gösterilecek verileri filtrelemek için kullanabilirsiniz.

Yaslandirma ne demek?

Cari yaşlandırma veya borç yaşlandırma; mal ve hizmet satışlarındaki cari hareketlerin, borç ve alacak tutarlarının kesilen faturalara göre belirlenerek ne kadar alacak veya borç kaldığı, belirlenecek faiz oranına ve ödeme tarihine göre ne kadar vade farkı işlendiği gibi bilgilerin oluşturulduğu yöntemdir.