Selena Zülfikar kimdir?

İçindekiler:

  1. Selena Zülfikar kimdir?
  2. Nazli ölecek mi?
  3. Selena'daki Zülfikar nasıl zayıfladı?
  4. Selena'daki Zülfikar kimle evli?
  5. Mucize Doktor Nazlı ölüyor mu?
  6. Nazlı Gülengül kimdir?
  7. Selena Erdem kim?
  8. Hazal Şenel evli midir?
  9. Ümit Erdim kimle evli?

Selena Zülfikar kimdir?

Ümit Erdim, tiyatro ve dizi oyuncusu. 15 Haziran 1985 tarihinde Kocaeli'nde doğdu. İlkokul ve ortaokuldan sonra, İzmit Atılım Anadolu Lisesi'ni bitirdi. 19 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında genç birimde oynadı.

Nazli ölecek mi?

Elbette dizinin başrol oyuncularından birisi olan Nazlı karakterinin her ne kadar virüs bulaşsa bile dizide ölmesi ya da diziden çıkması gibi bir durum söz konusu değildir. Kesinlikle Nazlı ölmeyecek ve diziden çıkmayacaktır.

Selena'daki Zülfikar nasıl zayıfladı?

Bir döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena gibi dizilerde rol alan Ümit Erdim'in kilolarıyl başı dertteydi. Daha önce, "Kilo vermem organik, ameliyat yok, emek var" diyen oyuncu, yeniden kilo almaya başlayınca ameliyat masasına yattı. Mide küçültme ameliyatı olan Ümit Erdim, 69 kiloya düştü.

Selena'daki Zülfikar kimle evli?

yılında Seda Çınar ile evlenmiştir.

Mucize Doktor Nazlı ölüyor mu?

Aslına sadık kalınarak uyarlanan Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterinin ayrılışı diye bir şey yoktur. Nazlı'yı kadın öldüğü için terk etmesi muhtemel ama nefes almayı başardığı için ölümden dönecek.

Nazlı Gülengül kimdir?

Sinem Ünsal (d. 21 Haziran 1993, İzmir ), Türk oyuncu. Kızım ve Mucize Doktor adlı dizilerdeki rolleriyle tanındı. Sinem Ünsal, 21 Haziran 1993'de İzmir'de doğdu. Azerbaycan Türkü kökenli bir baba ile Çerkes kökenli bir annenin ikinci çocuğu olarak doğdu.

Selena Erdem kim?

Selena dizisinde Leyla'nın sevgilisi Erdem rolünü canlandırmıştı Onur Demirol.

Hazal Şenel evli midir?

'Selena', 'Pis Yedili' ve 'Türk Malı' gibi birçok dizide rol alan oyuncu Hazal Şenel, şarkıcı sevgilisi Bertan Asllani ile evlilik kararı aldı. 'Pis Yedili' adlı dizide birlikte rol alıp, sevgili olan çift, müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Ümit Erdim kimle evli?

Seda Çınare. 2017 Ümit Erdim/Eşi