Sol Yanım hangi mahallede çekiliyor?

İçindekiler:

  1. Sol Yanım hangi mahallede çekiliyor?
  2. Sol Yanım dizisindeki okul neresi?
  3. Sol Yanım nerede oynuyor?
  4. Sol yanım konusu nedir?
  5. Sol yanım dizisi neyi anlatıyor?
  6. Sol Yanım Hülya kim?
  7. Sol Yanım Serra Ne Okuyor?
  8. Yemin dizisindeki Reyhan hangi dizide oynayacak?

Sol Yanım hangi mahallede çekiliyor?

Beşiktaş Cihannüma Mahallesi'nde çekimlerinin devam ettiği Sol Yanım dizisi Beşiktaş Kültür Merkezi'nde de çekildiği bilinirken genel olarak İstanbul'un farklı bölgelerinde çekimlerinin tamamlandığını sizlere söyleyebiliriz .

Sol Yanım dizisindeki okul neresi?

Sol Yanım dizisinde yer alan üniversitenin nerede olduğu merak ediliyor. Sol Yanım dizisindeki Kuzey Üniversitesi sahneleri özel bir üniversitenin kampüsünde çekilmektedir. Fakat hangi üniversite olduğu hakkında bilgi bulunmamaktadır. Üniversite'nin İstanbul'da olduğu düşünülmektedir.

Sol Yanım nerede oynuyor?

SOL YANIM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? Sol Yanım dizisi İstanbul'da çekilmektedir. Dizide aynı zamanda BKM stüdyoları kullanılmaktadır.

Sol yanım konusu nedir?

'Sol Yanım' seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi'nin veliahtı Selim'le tanıştıracak. Serra ve annesinin mütevazı mahalle hayatına karşılık, Kutlusay Malikanesi ve ailenin göz alıcı lüks yaşamı hikayenin merkezinde yer alacak.

Sol yanım dizisi neyi anlatıyor?

SOL YANIM KONUSU NE? Sol Yanım konusu şu şekilde; genç aşıklar Serra ve Selim'in hikayesi çevresinde gelişen sırlar ve entrikalarla dolu sürükleyici bir hikâyeyi ekrana taşıyacak. "Tam olarak ağızlarında gümüş kaşık ile doğdular: Selim, Serra, Biricik ve Burak…

Sol Yanım Hülya kim?

tarihi itibariyle ekranlara gelen Sol Yanım dizisinde Hülya karakterini Zeynep Aleyna Şen canlandırmaktadır.

Sol Yanım Serra Ne Okuyor?

SOL YANIM 1. Annesinin bakımıyla ilgilenmenin yanı sıra, lüks bir otelde çalışan ve özel bir üniversitede burslu okuyan Serra; genç yaşına rağmen büyük sorumluluklar üstlenmek zorunda kalmıştır.

Yemin dizisindeki Reyhan hangi dizide oynayacak?

Yemin dizisinin Reyhan'ı Özge Yağız, Kuruluş Osman'a transfer oldu! - Gerçek Gündem.