Muta ismi ne anlama geliyor?

İçindekiler:

  1. Muta ismi ne anlama geliyor?
  2. Muta ne demek Osmanlıca?
  3. Muta numarasi ne demek?
  4. Kolay işlem adı nedir?
  5. Halkbank Muta numarası nedir?
  6. Müşteri sirri nedir?

Muta ismi ne anlama geliyor?

Muta kelimesi Türkçe'de "1. kullanma, tadını çıkarma, 2. Şii fıkhında sadece cinsel ilişki amacıyla kıyılan geçici nikâh" anlamına gelir. ... Muta kelimesi tarihte bilinen ilk kez Meninski, Thesaurus (1680) eserinde yer almıştır.

Muta ne demek Osmanlıca?

muta / mûtâ Verilmiş, kendisine bir şey verilen.

Muta numarasi ne demek?

Yapı Müteahhidi Yetki Belgesi Numarası,“Yapı Müteahhitlerinin Kayıtları İle Şantiye Şefleri ve Yetki Belgeli Ustalar Hakkında Yönetmelik”de tanımlanan yapı müteahhitlerinin kayıt altına alınmasına ve yapı müteahhitliği faaliyetlerinin takibine esas olmak üzere, yapı ruhsatı ve yapı kullanma izin belgesinin ilgili ...

Kolay işlem adı nedir?

İşte birkaçı... Kolay işlemler: Daha önce yaptığınız EFT işlemlerini kaydedebilir, aynı işlemi daha sonra tekrar yapmak isterseniz bilgileri tekrar girmeden, işleminizi hızlıca tamamlayabilirsiniz. Ajandam: Kendi belirlediğiniz tarih için istediğiniz bilgiyi girebilirsiniz.

Halkbank Muta numarası nedir?

Halkbank Müşteri Numarası Öğrenme Halkbank müşteri numaranızı öğrenebilmek için 4 ya da 08 numaralarından Halkbank müşteri temsilcisi ile iletişime geçmelisiniz.

Müşteri sirri nedir?

Müşteri Sırrı Nedir?: Ticarî işletme ve şirketlerin, bankaların, sigorta şirketlerinin, sermaye piyasasında ve malî piyasalarda faaliyet gösteren aracı kurumların, kendi faaliyet alanlarıyla ilgili olarak müşteriyle ilişkilerinde, müşterinin şahsî, iktisadî, malî, nakit ve kredi durumuna ilişkin doğrudan veya ...