Müge Anlı akülü sandalye bağışı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Müge Anlı akülü sandalye bağışı nasıl yapılır?
  2. Muge yazip kaca gonderiyoruz?
  3. Akülü sandalye fiyatı ne kadar?
  4. Tekerlekli sandalye Bağışı nasıl yapılır?
  5. Kızılay Yardım Nasıl Alınır?
  6. Deprem yazıp kaça gönderiyoruz?

Müge Anlı akülü sandalye bağışı nasıl yapılır?

Müge Anlı akülü sandalye başvurusu yapmak için 02 - 02 telefon numaralarını arayarak iletişime geçebilir veya durumunuzu anlatan mesajınızı [email protected] e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Muge yazip kaca gonderiyoruz?

Cep telefonlarınızdan Tüm GSM operatörlerinden 2868'e boş bir kısa mesaj (SMS) göndererek ihtiyaç sahiplerimiz için 10 TL'lik destekte bulunabilirsiniz..

Akülü sandalye fiyatı ne kadar?

Akülü tekerlekli sandalyelerin fiyatları satın alınacak akülü sandalyenin tipine, özelliklerine, markasına göre değişmekle birlikte akülü sandalye fiyat aralığı 5.500 TL'den başlayıp 250 bin TL ye kadar çıkmaktadır.

Tekerlekli sandalye Bağışı nasıl yapılır?

Türk Kızılay'ın internet sitesinden. Türk Kızılay'ın ücretsiz danışma ve bağış hattı olan 168 numaralı telefondan. Ülke genelindeki Kızılay şubelerinden ve. PTT işlem merkezinde Türk Kızılay Posta Çeki hesabı olan 2868 numaralı hesaptan ödeme yaparak tekerlekli sandalye bağışınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz ...

Kızılay Yardım Nasıl Alınır?

Kaymakamlık ve Valilikler vasıtalısıyla ya da 168 Nolu Kızılay çağrı hizmetine bağlanarak da başvurular iletilebilir. Kızılay tarafından ailelere yapılacak nakit desteği Ramazan ayı boyunca peyderpey ödenecek. Aileler Kızılay tarafından belirlenecek.

Deprem yazıp kaça gönderiyoruz?

Açıklamada, SMS ile yardımda bulunmak isteyenlerin, cep telefonlarından DEPREM yazıp 1866'ya göndererek afetzedeler için 10 lira bağışta bulunabilecekleri kaydedildi.