Arabam cekildi hangi otoparkta?

İçindekiler:

  1. Arabam cekildi hangi otoparkta?
  2. Otoparka çekilen araç nasıl alınır?
  3. Yanlış park eden araçlar nereye şikayet edilir?
  4. Aracımın nerede olduğunu nasıl anlarız?
  5. Otopark önüne park eden araç nereye şikayet edilir?
  6. Bisiklet yoluna park eden araçlar nereye şikayet edilir?

Arabam cekildi hangi otoparkta?

Otoparka çekilen araç sorgulaması için "PARK (BOŞLUK) ARAÇ PLAKASI" yazıp 1550'ye SMS gönderdikten sonra aracınızın nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Otoparka çekilen araç nasıl alınır?

Otoparka gitmeden kullanıcıların kimlik belgeleri ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Ceza İşlemleri Büro Amirliği'ne gitmeleri gerekiyor. Oradan alınan çıkış belgesi ile otoparktan araçlar teslim alınabiliyor.

Yanlış park eden araçlar nereye şikayet edilir?

Nereye şikayet edebilirim ? Taşıtların durmak, duraklamak ya da park etmek suretiyle yolları, herkesin gelip geçmesine mahsus yerleri ve yaya kaldırımlarını işgallerini önlemek için Trafik Şube Müdürlükleri yanı sıra Zabıta Amirliklerine de şikayette bulunabilirsiniz.

Aracımın nerede olduğunu nasıl anlarız?

Cep telefonlarındaki bütün operatörlerden mesaj bölümüne "PARK" yazıp boşluk bıraktıktan sonra araç plakasını yazdıktan sonra 1550'ye göndermek gerekiyor. Eğer araç çekici tarafından çekilmişse, gelen mesajda hangi otoparka çekildiği, iletişim bilgisi ve neden çekildiği konusundaki bilgiler belirtiliyor.

Otopark önüne park eden araç nereye şikayet edilir?

Açıklamada, "Vatandaşlarımızın hayati önem arz eden ihbar- şikayetlerinin 155 Polis İhbar hattına daha hızlı ulaşması ve görevlilerimizin olaylara daha hızlı müdahil olabilmesi açsından garaj önü parklarla ilgili şikayetleri söz konusu olduğunda, İl Emniyet Müdürlüğümüz Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne ait ...

Bisiklet yoluna park eden araçlar nereye şikayet edilir?

Bisiklet yollarının işgal altında olduğunu gören sürücülerin 155'i araması gerektiğini söyleyen Bisikletliler Derneği Genel Başkanı Murat Suyabatmaz, “Bisiklet kullanıcısı yolunun işgal edildiğini gördüğünde 155'i arayıp polise şikayet etmeli” dedi.