Baha Aslanoba kimdir?

İçindekiler:

  1. Baha Aslanoba kimdir?
  2. Dilara Kocak evlendi mi?
  3. Aslanoba Capital kimin?
  4. Dilara Koçak hangi liseden mezun?
  5. Erikli Su kime satıldı?

Baha Aslanoba kimdir?

1971 yılında Bursa'da doğdu. 11 yaşında yatılı olarak geldiği Galatasaray Lisesi ikinci evi, okulun bulunduğu semt Beyoğlu ise sanat ve tarihle bezenmiş dokusu, renkli kültürel yapısı ile yaşamını büyük ölçüde etkileyen adresi oldu. Lisans eğitimini A.B.D. UCLA İşletme Bölümü'nde tamamladı.

Dilara Kocak evlendi mi?

Haziran ayında evlenen ünlü diyetisyen Dilara Koçak ile Doğan Holding İcra Kurulu Üyesi Soner Gedik'in evliliklerinin üzerinde karar bulutlar dolaştığını Aralık başında yazmıştım. Korkulan oldu, çift birkaç gün önce tek celsede boşandı. Umarım her ikisinin de yolu açık olur.

Aslanoba Capital kimin?

Aslanoba Capital Türkiye'nin önde gelen melek yatırımcılarından Hasan Aslanoba'nın teknoloji yatırımlarından sorumludur.

Dilara Koçak hangi liseden mezun?

Dilara Koçak Kimdir ? Dilara Koçak 1994 yılında Hacettepe Ün. Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden mezun oldu. 1996 yılında aynı üniversite de yüksek lisans eğitimini de tamamlayarak Uzman Diyetisyen ünvanını aldı.

Erikli Su kime satıldı?

Nestle Waters, 2005 yılında 55 milyon dolar satış cirosu ile şişelenmiş su pazarının lideri olan Erikli satın alma kararı aldı. "