Kitapyurdu kaç liradan sonra kargo bedava?

İçindekiler:

  1. Kitapyurdu kaç liradan sonra kargo bedava?
  2. Kitapsepeti hangi kargo?
  3. Kitapyurdu ne zaman kargo bedava?
  4. Kitapsepeti siparişi kaç günde gelir?
  5. Kitapyurdu kargo bedava nasıl olur?

Kitapyurdu kaç liradan sonra kargo bedava?

Şu sıralar kitap satış siteleri arasındaki en iyi kargo fiyatları kitapyurdu'nda. Sitenin kargo ücreti; 40 TL'den sonra 2 TL, 75 TL'den sonra ise ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor.

Kitapsepeti hangi kargo?

Adrese teslimatta siparişleriniz MNG Kargo, PTT Kargo ve Aras Kargo aracılığıyla teslim edilmektedir.Teslimatınızın doğru ve kolay yapılabilmesi için adres bilgilerinizi (adres,sokak,mahalle,cadde) eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

Kitapyurdu ne zaman kargo bedava?

Kitapyurdu Sesli Kitap uygulamasına sınırsız erişim sağlanmaktadır. Tüm siparişlerden 2 kat puan kazanılmaktadır. Her gün verilen ilk siparişte kargo ücretsiz olmaktadır.

Kitapsepeti siparişi kaç günde gelir?

Siparişleriniz kitapların temin süresine göre kargoya teslim edilir.Adrese teslimat seçeneğinde siparişiniz kargoya verildikten sonra MNG Kargo, PTT Kargo ve Aras Kargo aracılığıyla 1-3 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.Mobil bölgelerde (ilçelere uzak) teslimatların biraz daha uzun sürebileceğini lütfen ...

Kitapyurdu kargo bedava nasıl olur?

Kitapyurdu'nda ücretsiz kargo kampayasından bağımsız olarak bir çok durumda da kargo ücreti ödemezsiniz. Siparişinizi oluştururken Kargo Metodu adımında seçebileceğiniz Teslim Noktalarımızda her durumda Kargo Bedava olmaktadır.