Xiaomi Genpa garantili ne demek?

İçindekiler:

  1. Xiaomi Genpa garantili ne demek?
  2. Telefonlarda Türkiye garantili ne demek?
  3. Xiaomi resmi distribütör garantili ne demek?
  4. Ithalatçı garantili ve distribütör garantisi nedir?
  5. Distribütör mü ithalatçı mı?
  6. Samsung Distribütör garanti ne demek?
  7. Telefonun istanbul garantili olduğunu nasıl anlarız?
  8. Xiaomi Türkiye distribütörü var mı?
  9. Evofone kime ait?

Xiaomi Genpa garantili ne demek?

Yani resmi distribütör aracılığıyla getirilen Xiaomi ürünlerinden alırsanız garanti kapsamında GENPA hizmetinden faydalanabiliyorsunuz. ... Ayrıca cihazı açtığınızda aynı çıkartmaya sahip bir garanti belgesi ve GENPA logolu bir diğer teknik servis bilgilendirme notu çıkıyor.

Telefonlarda Türkiye garantili ne demek?

Herhangi bir elektronik cihazı veya akıllı telefonu satın alırken Türkiye Garantili veya Distribütör Garantili ifadesini görüyorsanız, bu satıcı firmanın Türkiye'de resmi olarak faaliyet gösterdiği ve ürüne garanti sunduğu anlamına geliyor.

Xiaomi resmi distribütör garantili ne demek?

Resmi distribütör garantisi demek, bir markanın ürünleri için satış yaptığı ülkedeki bir servis ile anlaşıp bu servis aracılığı ile müşterilerine ürünleri için ücretsiz olarak tamir/onarım hizmeti vermesi anlamına gelir.

Ithalatçı garantili ve distribütör garantisi nedir?

İlk önce bu kavramların kısa açıklamalarını yapalım; Distribütör garantisi markanın kendi resmi garantisidir. İthalatçı garantisi ise herhangi bir firma yurtdışından kendi imkanlarıyla ürünler getirir ve bunları kendi sundukları garanti hizmetiyle beraber satar.

Distribütör mü ithalatçı mı?

İthalatçı firma, ithal ettiği ve pazarladığı ürünlerin garantisini kendi karşılıyor. Anlaştığı bir servisle arıza ve tamir işlemlerini yaptırıyor. Distribütör garantili üründe, üretici firma anlaştığı veya kendi adına açtığı servislerle garanti kapsamı içinde ücretsiz tamir işlemlerini yapıyor.

Samsung Distribütör garanti ne demek?

Distribütör garantili cihaz Türkiye garantili olarak satışa sunulan bir ürünün kendi üretici firması tarafından garantisi bulunduğunu ifade eder. Samsung bir cihaz alıyorsanız size sunulan distribütör garantisi, cihazınızın Samsung Türkiye garantisi altında olduğunu ifade eder.

Telefonun istanbul garantili olduğunu nasıl anlarız?

Telefonunuzdan *#06#* kodunu tuşlayın. Gelen kod cihazınızın IMEI numarası oluyor. Bu numara ile cihazın kutusunda yazan IMEI numarası aynı ise cihazınız, orijinal ve Samsung Türkiye garantisi kapsamında olarak geçiyor.

Xiaomi Türkiye distribütörü var mı?

Mobil iletişim ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektörü markası EVOFONE, Çin merkezli, dünyaca ünlü teknoloji şirketi Xiaomi'nin akıllı telefonları ve tüm ürünlerinin Türkiye'deki yetkili distribütörü oldu.

Evofone kime ait?

Uğur Soylu'nun sahibi bulunduğu EVOFONE/EVOBT şirketleri genel müdürü Sn. Onur Çon beyefendinin sunumunu yaptığı A2 ürünü lansmanı XİAOMİ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ lansmanına dönüşmüştür.