Kunduz uygulaması ücretli midir?

İçindekiler:

  1. Kunduz uygulaması ücretli midir?
  2. Kunduz ne kadar para veriyor?
  3. Kunduz ücret nasıl ödenir?
  4. Kunduz özel ders kaç TL?
  5. Kunduz ücretsiz nasıl kullanılır?
  6. Fizik özel ders kaç TL?
  7. Kunduzda nasıl özel ders verebilirim?
  8. Kunduza nasıl soru sorulur?
  9. Kunduz özellikleri nelerdir?
  10. Sor Bilene nedir?
  11. Bir bilene sor nasıl?
  12. Matematik özel ders saati ne kadar?
  13. Matematik özel ders ücreti ne kadar?

Kunduz uygulaması ücretli midir?

Kunduz ücretli mi? Siz öğrencilerin sorularının kaliteli ve hızlı çözülmesi için 10.000'den fazla eğitmenimiz çalışıyor, eğitmenlerimizin emeğinin karşılığını verebilmek adına farklı ücretlerde paketlerimiz bulunuyor. Sen bir paket almadığın sürece senden herhangi bir ücret çekilmez, bu konuda için rahat olsun.

Kunduz ne kadar para veriyor?

Kunduz sizlere hazırladığınız çözüm başına 0,5₺ kazanabileceğiniz bir gelir modeli sunar. Kaynak sınırı olmaksızın çok fazla sayıda soru tipini inceleme fırsatı! Zorunlu çalışma saatleri veya aylık alt/üst limitler yoktur, dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden, dilediğiniz dersten, dilediğiniz kadar çözün!

Kunduz ücret nasıl ödenir?

Kunduz'da eğitmen ödemeleri aylık olarak yapılır. Her takvim ayı kendi içinde değerlendirilir. Takvim ayı boyunca biriken kazancınız ve varsa önceki aylardan devreden kazançlarınızın toplamı, 500 ₺ ve üzerinde ise ödemeniz bir sonraki ayın 5. günü saat 17.00'a kadar banka hesabınıza aktarılır.

Kunduz özel ders kaç TL?

Türkiye'nin en hesaplı özel dersleri, sadece 60 TL. Kunduz'un en iyi öğretmenlerinden, evinizin rahatlığında, dilediğiniz dersten, online bire bir özel dersler alın.

Kunduz ücretsiz nasıl kullanılır?

Kunduz Uygulaması Nasıl Kullanılır?
  1. Uygulamada ilk olarak 'üye ol' yazan kutucuğa geliyorsunuz.
  2. Daha sonra telefon numaranızı giriyorsunuz.
  3. Ardından telefonunuza gönderilen doğrulama kodunu giriyorsunuz.
  4. Adınızı ve soyadınızı giriyorsunuz.
  5. Kaçıncı sınıfta olduğunuzu karşınıza çıkan seçenekler arasından belirtiyorsunuz.
Daha fazla öğe...•BE

Fizik özel ders kaç TL?

Fizik dersi fiyatı saatlik ortalama 66 TL. Bu ücret birçok kritere göre değişmektedir: fizik öğretmeninin deneyimi. ders mekanı (online veya evde) ve konumunuz.

Kunduzda nasıl özel ders verebilirim?

ÖZEL DERS AL butonuna tıkla, dilediğin dersi, konuyu ve o konudaki seviyeni seçerek nasıl bir ders işlemek istediğini belirle. Müsait olduğun zamanları belirle ve sana önerdiğimiz alanında uzman eğitmenlerin profillerini inceleyerek sana en uygun eğitmeni seç.

Kunduza nasıl soru sorulur?

Kunduz Uygulamasında Soru Sorma Uygulamada soru sormak için altta gördüğünüz '+' ifadesine dokunuyorsunuz. Daha sonra kameranız açılıyor ve isterseniz galerinizden isterseniz de soruyu çekerek fotoğrafı uygulamaya gönderiyorsunuz. Fotoğrafınız yüklendikten sonra dersi belirliyorsunuz.

Kunduz özellikleri nelerdir?

Özellikleri: Kamburumsu vücutlu, geniş yassı kuyruklu. Su içinde kulübe ve bentler yapar. Ağaçları kemirerek devirir. Ağaç kabuklarını yer, soyulmuş dalları çamurla sıvayarak bent ve yuva yapar.

Sor Bilene nedir?

Öğrencilerin test çözerken bilemedikleri, takıldıkları soruları çözmek için harekete geçen 'Bir Bilene Sor' adındaki mobil uygulama, matematik, fizik, kimya ve yabancı dil alanlarında günde 50 bin soru çözüyor. ... BÜTÜN bir yıl çalışıp sadece birkaç saatlik sınav maratonuyla çocukların kariyer yönleri belirleniyor.

Bir bilene sor nasıl?

Bir Bilene Sor uygulamasını kullanan öğrenciler, çözemediği soruları mobil uygulama üzerinden fotoğraf veya yazılı şekilde paylaşabiliyor; uygulamayı kullanan diğer öğrenciler de cevapları fotoğraf veya yazılı şekilde paylaşarak, hem karşılık beklemeden birbirlerine yardım ediyor hem de beraber sınavlara hazırlanmış ...

Matematik özel ders saati ne kadar?

Peki bu öğrencilerin özel ders fiyatları matematik için ne kadardır? Dersin seviyesine göre ve şehre göre değişiklik gösterse de bu derslerin saati genelde 45-100 TL arasında değişiyor.

Matematik özel ders ücreti ne kadar?

Matematik özel ders ücreti: 76 TL'dir. Ortalama fiyat aralığı ₺ arasında değişkenlik göstermektedir.