Sinema kartı nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Sinema kartı nasıl alınır?
  2. Cinemaximum kart ne işe yarar?
  3. Cinemaximum Ininal geçerli mi?
  4. Cinemax ne demek?
  5. Sinema bileti iptal olur mu?
  6. Internetten alınan sinema bilet nasıl kullanılır?
  7. Sinema bileti nasıl yapılır?

Sinema kartı nasıl alınır?

www.cinemaximum.com.tr adresine girerek sağ üst köşedeki "Üye Girişi" butonuna tıklayın. Açılan sayfada Cinemaximum gişelerinden temin ettiğin kart numaran / e-posta adresin ve şifren ile giriş yapabilir veya "üye ol" butonuna tıklayarak yeni üyelik oluşturabilirsin.

Cinemaximum kart ne işe yarar?

Hesabında biriken CGV Para'yı gişede, büfede ya da Yoort standlarında harcama, 3D gözlüklerimizde 1 TL indirim, ... Kişiye özel kampanyalar, İnternet üzerinden bilet alımlarında hizmet bedeli ödememe gibi ayrıcalıkların olacak.

Cinemaximum Ininal geçerli mi?

ininal Kartlı sinemalarda bir seferde 30 TL veya daha fazla harcama yapan kullanıcılar kampanyadan faydalanacaktır. Kampanya sırasında kazanılacak azami ödül 15 TL. Kampanya tüm sinemalarda geçerlidir.

Cinemax ne demek?

Sunmuş olduğu hizmet ve teknolojik yenilikler ile 2013 yılında dünyanın en büyük sinema birliği olan UNIC (International Union of Cinemas) tarafından “Uluslararası Yılın Sinema Grubu” ödülüne layık görülen Mars Cinema Group, 36 şehirde 97 sinema işletmesi ve 848 salon sayısı ile Türkiye'nin en büyük sinema zinciridir.

Sinema bileti iptal olur mu?

Henüz biletini bastırmadıysan seansın başlamasına bir saat kalana kadar sitemizden; biletin basılı ise ya da seansın başlamasına bir saatten daha kısa süre varsa sinema gişesinden iade yapabilirsin. ... Dolayısı ile seans başladıktan sonra malesef bilet iadesi alamıyoruz.

Internetten alınan sinema bilet nasıl kullanılır?

E-bilet uygulaması ile gişeye ya da kioska uğramadan, yani biletini bastırmadan salonlara geçebilirsin. Bunun için yapmanız gereken ekibimize, sana iletilen e-biletin ekran görüntüsü/barkodunu göstermek.

Sinema bileti nasıl yapılır?

Bilet satın almak için uygulamanız gereken adımlar şu şekildedir:
  1. 1-Bilet almak istediğiniz etkinliği seçip "Biletini Al" linkine tıklayın.
  2. 2-Bilet adetini yada koltuğunuzu seçin. ...
  3. 3-Bilgilerinizi girin ve bilet temin yöntemini seçiniz. ...
  4. 4-Ödeme işlemini gerçekleştirin.