Yapı Kredi hesaba para yatırma nasıl?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi hesaba para yatırma nasıl?
  2. Ziraat Bankasına para nasıl yatırılır?
  3. Yapı Kredi kartsız para yatırma nasıl yapılır?
  4. Ptt'ye gelen parayı nasıl alabilirim?
  5. Yapı Kredi Mobil havale nasıl yapılır?

Yapı Kredi hesaba para yatırma nasıl?

Yapı Kredi Bankası ATM'sinden para yatırmak için eğer bankaya ait bir hesap kartınız yoksa bankamatik üzerinde bulunan giriş tuşuna basın. Giriş tuşuna bastıktan sonra karşınıza çıkacak olan ekranda bulunan seçenekler arasından para yatırma butonuna basın.

Ziraat Bankasına para nasıl yatırılır?

1) ''GİRİŞ'' tuşuna basınız, 2) Menüden Başkasının Hesabına Para Yatırma seçeneğini seçin. 3) TC Kimlik Numaranızı yazın. 5) Gelen onay ekranında, para yatırmak istediğiniz hesap numarası ve hesap sahibini kontrol ederek EVET tuşuna basın.

Yapı Kredi kartsız para yatırma nasıl yapılır?

Alıcı herhangi bir Yapı Kredi ATM'sinin Kartsız İşlemler Menüsü'nden TCKN, göndericinin cep telefonu numarası, alıcının cep telefonu numarası, alıcının cep telefonuna gelen mesajdaki güvenlik kodu ve gönderilen tutarı tuşlayarak parayı kolayca çekebilir.

Ptt'ye gelen parayı nasıl alabilirim?

Para almak için; İsminize gönderilen para transferleri için işleme ait referans numarası ve geçerli kimlik belgeniz ile en yakın PTT işyerine giderek, paranızı alabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil havale nasıl yapılır?

Yapı Kredi Mobil'e giriş yaptıktan sonra Para Transferleri > Başka Hesaba Havale/EFT adımlarını izleyerek ya da, Bireysel İnternet Şubesi'ne giriş yaptıktan sonra Para Transferleri > Hesaba EFT sekmesinden FAST kriterine uygun gerekli bilgileri girerek gerçekleştirebilirsiniz.