MOPAŞ Market sahibi kim?

İçindekiler:

  1. MOPAŞ Market sahibi kim?
  2. MOPAŞ ne zaman kapanıyor?
  3. MOPAŞ alkol var mı?
  4. Mopaş kaç şubesi var?
  5. Mopaş Et Helal mı?
  6. Mopaş da Setcard geçer mi?
  7. Perder Başkanı kim?
  8. Ankara Perder Başkanı kim?

MOPAŞ Market sahibi kim?

Bursa Mopaş 1999 yılında, Erzurumdan aile dostumuz olan Rıfat ve Hüsnü Akının önderliğinde ve özellikle ortak bir işletmecilik yapalım düşüncesiyle kurulmuştur. Şu an 7 şubesi ile Akmopaş tüzel kişiliğiyle hizmet vermektedir. Yönetimini Ferşat Narman ve Hüsnü Akın birlikte yürütmektedir.

MOPAŞ ne zaman kapanıyor?

Mopaş marketler zincirine mesai saatleri olan 09:00 ile 21:00 arasında 02 no'lu telefondan numarasından ulaşabilirsiniz.

MOPAŞ alkol var mı?

Hayır. Mopaş alkollü gıda veya alkollü içecek ürünlerinin satışını yapmamaktadır.

Mopaş kaç şubesi var?

Mopaş, 99 şubeye ulaştı

Mopaş Et Helal mı?

Kesinlikle! Mopaş bütün mağazalarında ve internet satış sitesinde de tamamı helal ürünler satmaktadır. Et ve et ürünlerinin helal sertifikası bu ürünler ile birlikte üretici firmalardan temin edilmektedir.

Mopaş da Setcard geçer mi?

SETCARD Artık Mopaş Marketlerde! SETCARD'ınız ile ister temassız kart isterseniz de telefonunuzdan mobil ödeme seçeneğiyle alışveriş yapabilirsiniz.

Perder Başkanı kim?

Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu'nun (TPF) 6'ncı Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. TPF'nin iki dönem başkanlığını yapan Mustafa Altunbilek, oy birliği ile bayrağı Doğu Anadolu Perakende Derneği (PERDER) Başkanı Ömer Düzgün'e teslim etti.

Ankara Perder Başkanı kim?

Ankara PERDER'de bayrak değişimi yaşandı. Bölgede 438 şube ve kişiye istihdam sağlayan Ankara PERDER'in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Gülhan oldu.