Bipten nasil int kazanilir?

İçindekiler:

  1. Bipten nasil int kazanilir?
  2. Bipte hediye internet nasıl yapılır?
  3. BiP te nasil GB kazanilir?
  4. BiP 5 GB internet hediyesi nedir?
  5. Turkcell Hediye internet nasıl kazanılır?
  6. Turkcell hediye dakika nasıl kazanılır?
  7. Turkcel hangi uygulama internet veriyor?

Bipten nasil int kazanilir?

Hedefe ulaşan kullanıcı BiP Keşfet içerisinde yer alan “Hediyemi Al” butonuna tıklayarak hediyesi olan Günlük 1 GB hediyesini kazanacaktır. BiP Yıldızları kampanyasından yararlanabilmek için BiP keşfet bölümünde yer alan BiP Yıldızları kanalını takip etmek ve en az 1 kez mesaj atmış olmak gerekmektedir.

Bipte hediye internet nasıl yapılır?

BiP uygulamasını Apple ve Google uygulama marketler üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz. BiP uygulaması aracılığı ile 5 gün boyunca her gün üst üste 10 BiP mesajı göndermeniz durumunda, 1 hafta geçerli 1GB cepten internet kazanırsınız.

BiP te nasil GB kazanilir?

Bip kullan kazan kampanyası Bip yıldızları ile bedava internet kazanmak için bol bol mesaj atmak ve sevdiklerinizle bip üzerinden mesajlaşmanız yeterlidir. Kullanım yoğunluğuna bağlı olarak haftalık 2 gb hediye internet kazanırsınız.

BiP 5 GB internet hediyesi nedir?

En fazla puan toplayan ilk 5.000 BiP kullanıcısı, Haftalık 5GB; sonraki 10.000 kullanıcı Günlük 2GB; sonraki 20.000 kullanıcı ise Günlük 1GB kazanacaktır. BiP Hediye Avı ile her hafta kazanma fırsatı elde edebilirsiniz! BiP'ten BiP'e yapılan aramaların her saniyesi 5 puan kazandırır.

Turkcell Hediye internet nasıl kazanılır?

En çok hdiye internet dağıtan operatörlerden biri olan Turkcell salla kazan ile her hafta bedava internet kazanabilirsiniz. Haftada 1 defa salla kazan yaparak 25 GB kadar internet kazanırsınız. Ayrıca salla kazan ek hak kazanmak için bip salla kazan kanalı takip etmeniz yeterli.

Turkcell hediye dakika nasıl kazanılır?

Sizlere bedava dakika paketi kazanmak istiyorsanız telefonunuzdan SURPRIZ yazıp 2222 mesaj yazdığınızda size gelen surprız hediye ile dakikalarınız hemen hattınıza yüklenir. Ayrıca FIRSAT yazıp 2222 SMS gönderen herkes turkcell konuşma paketi kazanıyor.

Turkcel hangi uygulama internet veriyor?

Turkcell bünyesinde yer alan BİP uygulaması sayesinde siz de bedava internet kazanabilirsiniz. Turkcell bedava internet kazanmak için telefonunuzda BİP uygulamasının yüklü olması gerekmektedir. BİP uygulaması üzerinden “Sürpriz Nokta” kampanyasını takip edip, size belirtilen lokasyonlara gidip hediye kazanabilirsiniz.