YTÜ büt var mı?

İçindekiler:

  1. YTÜ büt var mı?
  2. Bütünleme sınavına kimler girebilir YTÜ?
  3. Bütünleme sınavına nasıl girilir YTÜ?
  4. Yıldız Teknik mezuniyet sınavı nedir?
  5. YTÜ agno nasıl hesaplanır?
  6. Ytu uzaktan egitim mi?
  7. YTÜ online dersleri nerede yapılıyor?
  8. Servis dersleri nelerdir?

YTÜ büt var mı?

Öğrenciler DC ve daha düşük notlu derslerden (F0 hariç) bütünleme sınavına girebilir. Bütünleme sınavında alınan not, o dersin yarıyıl sonu sınav notu yerine geçer. ... YTÜ Sınav Yönergesi gereği Yarıyıl sonu sınavına girmeyen öğrenciler vize notuna bakılmaksızın ilgili dersten başarısız (FF) sayılırlar.

Bütünleme sınavına kimler girebilir YTÜ?

Bütünleme sınavına girebilir miyim? Yarıyıl sınavına girebilme şartını sağlayan öğrenciler, yani F0 hariç DC ve altı bir not (FF,FD,DD,DC) alan öğrenciler, ilgili dersten bütünleme sınavına girebilir.

Bütünleme sınavına nasıl girilir YTÜ?

1. Bütünleme sınavına girebilmek için; ilgili derslere sınavın yapılacağı eğitim–öğretim yılında kayıt yaptırmış olmak ve bu derslerin yarıyıl sonu sınavına girebilme şartlarını yerine getirmiş olmak zorunludur. Bütünleme sınavlarına giremeyen öğrencilere bu sınav için mazeret sınav hakkı verilmez.

Yıldız Teknik mezuniyet sınavı nedir?

Mezuniyet Sınavı: Mezuniyetine en fazla iki başarısız dersi (FF, FD, DD) kalan öğrenciler ile genel not ortalaması 2.00 olmadığı için mezun olamayan öğrenciler (seçecekleri koşullu başarılı (DC) en fazla iki dersten) otomasyon sistemi üzerinden, akademik takvimde ilan edilen tarihte Mezuniyet Sınav Kaydı” modülü ...

YTÜ agno nasıl hesaplanır?

(7) Ağırlıklı genel not ortalaması (AGNO), her dersten alınan başarı notunun sayısal değerinin o dersin kredisi ile çarpımından elde edilen değerlerin toplamının bu derslerin kredilerinin toplamına bölünmesi ile bulunan değerdir.

Ytu uzaktan egitim mi?

Değerli öğrencilerimiz ve mensuplarımız, Yükseköğretim Kurulu tarihli basın açıklamasıyla üniversitelerde 20 Akademik Yılı Bahar Dönemi öğretim sürecinin yalnızca uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürülmesine karar verildiğini duyurmuştur.

YTÜ online dersleri nerede yapılıyor?

Ders saati gelip, öğretim üyelerimiz tarafından sanal sınıf oluşturulduğunda öğrencilerimiz https://onlinekampus2.yildiz.edu.tr veya https://onlinekampus3.yildiz.edu.tr adresine USIS/GSIS kullanıcı bilgileri ile giriş yaparak ders bağlantısına erişebilirler.

Servis dersleri nelerdir?

5- Servis Dersleri: Matematik, Lineer Cebir, Diferansiyel Denklemler, Fizik, Genel Kimya, İngilizce, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türkçe dersleriServis Dersi” olarak adlandırılmaktadır.