Türkiye Kupası Hangi takım kaç kere aldı?

İçindekiler:

  1. Türkiye Kupası Hangi takım kaç kere aldı?
  2. ZTK ne zaman başlıyor?
  3. En son Ziraat Türkiye Kupası'nı kim aldı?
  4. Ziraat Türkiye Kupası kaç para veriyor?
  5. Ziraat Kupası kim aldı 2021?
  6. Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu ne kadar para kazanıyor?
  7. ZTK son 16 kura çekimi ne zaman?

Türkiye Kupası Hangi takım kaç kere aldı?

Türkiye Kupası ve Federasyon Kupası isimleri altında düzenlenen organizasyonda Galatasaray 18 kez bu kupayı müzesine taşırken, Beşiktaş 10, Trabzonspor 9, Fenerbahçe ise 6 defa kupayı kazandı.

ZTK ne zaman başlıyor?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2021-2022 sezonu maç takvimi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 7-9 Eylül'de birinci eleme turu müsabakalarıyla başlayacak Türkiye Kupası'nda bu sezonun 'de oynanacak final karşılaşmasıyla tamamlanacağı belirtildi.

En son Ziraat Türkiye Kupası'nı kim aldı?

59. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, kupayı kazandı.

Ziraat Türkiye Kupası kaç para veriyor?

Yeni sezonda TRT tarafından yayınlanacak olan Türkiye Kupası'nda dağıtılacak ödül miktarı yüzde 30 artışla 17 milyon 100 bin dolara çıkarıldı.

Ziraat Kupası kim aldı 2021?

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 2020-2021 sezonunu çifte şampiyonlukla tamamlayan Beşiktaş'ın kupaları, Muğla'nın Bodrum ilçesine getirildi.

Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu ne kadar para kazanıyor?

Buna göre ise Türkiye'nin en üst seviye liginde mutlu sona ulaşan takımlar, şampiyonluk başına 4,2 milyon lira kasasına koyacak. Ayrıca yaklaşık 145 milyon lira da ilk 6'ya giren takımlara sırasına göre dağıtılacak. Ligi şampiyon tamamlayan takım yaklaşık 50 milyon lirayı elde edecek.

ZTK son 16 kura çekimi ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu kura çekimi bugün saat 14.30'da yapılacak ve A Spor'dan canlı yayınlanacak. VAR sisteminin de kullanılacağı maçlar; 12, 13 ve 14 Ocak tarihlerinde tek maç üzerinden oynanacak.