Deva masaj kremi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Deva masaj kremi ne işe yarar?
  2. Çörek otu yağı devam masaj kremi ne işe yarar?
  3. Çörek otlu krem ne işe yarar?
  4. Arzen masaj kremi ne işe yarar?
  5. Ardıç Yağlı devam masaj kremi ne işe yarar?
  6. Çörek otu yağı kremi nasıl kullanılır?
  7. Arzen krem ne işe yarar?
  8. Bel fıtığı ağrılarına ardıç yağı iyi gelir mi?
  9. Arzen kozmetik toros nanesi ne işe yarar?

Deva masaj kremi ne işe yarar?

Deva krem , vücudun herhangi bir bölgesinde oluşan ağrı, iltihap, romatizma ve kireçlenme benzeri sorunları ortadan kaldırmak adına üretilen bitkisel ve doğal bir üründür.

Çörek otu yağı devam masaj kremi ne işe yarar?

Çörek otu kremi, çörek otu yağını soğuk pres yöntemi ile üretilmektedir. Tüm cilt tipleri için ideal olan çörek otu kremi, kuru ciltler içinde ideal bir nemlendiricidir. Cildin gün boyu zararlı etkilerden korunması için kullanılmaya uygundur.

Çörek otlu krem ne işe yarar?

İyi bir nemlendirici olan çörek otu yağı kremi, cildi besleyip yumuşatır. Yaşlanma karşıtı olarak kullanılan bu kremin ciltteki lekeleri ve doğum sonrası oluşan çatlakları azalttığı görülmektedir. Sivilce ve iltihaplı yaraları kurutmaya yardımcı olur ve sonrasında oluşabilecek izlerin de yok olmasını sağlar.

Arzen masaj kremi ne işe yarar?

ARZEN MASAJ KREMİ 150 Ml. Doğal formülasyonu alkol ve kimyasal içermez. masaj yaparak uygulandığında ağrı hafifletici özelliğe sahiptir.

Ardıç Yağlı devam masaj kremi ne işe yarar?

Ardıç yağı kremi bel ve boyun fıtıkları, romatizma, kas ve eklem ağrıları için çok etkili bir üründür. Yaraların hızla iyileşmesi için kullanılan yardımcı bir kremdir. Enfeksiyon riskini azaltır, deri hastalıklarından olan egzama ve akne tedavisinde yardımcı olur.

Çörek otu yağı kremi nasıl kullanılır?

Günde 2 defa uygulanması gereken bu masaj kremi, 10-15 dakika boyunca uygulandığı bölgeye dairesel hareketlerle uygulanır. Ardından sıcak su ile yıkanır. Çörek Otu Yağlı Masaj Kremi Hakkında Uyarılar Oda sıcaklığında ve rutubetsiz ortamda saklanmalıdır.

Arzen krem ne işe yarar?

ARZEN MASAJ KREMİ 150 Ml. Doğal formülasyonu alkol ve kimyasal içermez. masaj yaparak uygulandığında ağrı hafifletici özelliğe sahiptir.

Bel fıtığı ağrılarına ardıç yağı iyi gelir mi?

Geçmişte savaşlarda ve atletizmde yaralanan hastaların tedavisini hızlandırmak adına ardıç yağı kullanılmaktadır. Günümüzde ise bel fıtığı, boyun fıtığı, eklem ve kas ağrılarında, romatizmalarda ardıç yağı ve kremi kullanılmaktadır. Yaraların hızla iyileşmesine yardımcı olur ve enfeksiyon riskini en aza indirir.

Arzen kozmetik toros nanesi ne işe yarar?

Arzen Toros nanesi yağı içerinde bulunan bitki karışımlarıyla, stresi yenmenize yardımcı olacağı gibi sinüzit, grip ve solunum yollarının enfeksiyon rahatsızlıklarına da iyi gelmektedir. Kas ağrılarında, baş ağrılarında ve kendinizi kötü hissettiğiniz zamanlarda ferahlatıcı olarak da kullanabilirsiniz.