W Lab Whitening Cream hangi bölgede kullanılır?

İçindekiler:

  1. W Lab Whitening Cream hangi bölgede kullanılır?
  2. Whitening Cream nasıl kullanılır?
  3. Cildimizi nasıl beyazlatılır?
  4. Whitening Angel cream ne işe yarar?

W Lab Whitening Cream hangi bölgede kullanılır?

Meme ve genital bölge hariç, hamilelik ve emzirme döneminde kullanılabilir. Koltuk altları, genital bölgeler, dirsekler, dizler ve yüzün koyulaşan her yerinde etkilidir. Alerjik cilt tipiniz ve cilt hastalığınız varsa doktor gözetiminde kullanılmalıdır. Daha etkili bir etki için Madeleb krem ​​ile takviye edilebilir.

Whitening Cream nasıl kullanılır?

Cildin sebum dengesini düzenlemeye yardımcı olur. Her yaş için kullanıma uygundur.Bitkisel kökenli gliserin içeriği ile cildinizi nemlendirerek güzel, pürüzsüz bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Kullanım şekli: Günde 2 kez cildinize uygulayabilirsiniz, kuru ciltlerde bir kez uygulanması tavsiye edilir.

Cildimizi nasıl beyazlatılır?

Bir tatlı kaşığı süt tozu ile bir tatlı kaşığı badem ve balı iyice karıştırın. Bu karışımı yüzünüze uygulayıp 10 dk bekletin. 10 dk sonunda yüzünüzü ılık su ile yıkayın. Pirinç suyu hem cildi beyazlatması hem de cildi beslemesi açısından oldukça önemlidir.

Whitening Angel cream ne işe yarar?

Cilt rengindeki düzensizlikleri gidererek dengelenmesini sağlar. Pigment lekelerini azaltarak, yeni pigment lekelerinin oluşumunu önler. Cildi tahrişlere karşı korur.