ÖSYM kartlı ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. ÖSYM kartlı ödeme nasıl yapılır?
  2. Üniversite sınavı para yatırma 2021 ne kadar?
  3. TUS ücreti hangi banka?
  4. TUS parası ne kadar?

ÖSYM kartlı ödeme nasıl yapılır?

Adaylar, sınav ücretini ÖSYM'nin internet sayfasında yer alan "ÖDEMELER" alanından ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemini kullanarak, T.C. Kimlik Numarasını belirterek kredi kartı/banka kartı ile yatırırlar. Bankadan sınav ücreti ödemesi kabul edilmez.

Üniversite sınavı para yatırma 2021 ne kadar?

2021 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan YKS geç başvuru işlem leri yapacak olan adaylar; – Sadece TYT'ye girecek adaylar 135 Lira, – TYT ile birlikte AYT veya YDT'den herhangi birine girmek isteyen adaylar 270 Lira, – TYT, AYT ve YDT'nin tümüne girmek isteyen adaylar ise 405Lira yatıracaklardır.

TUS ücreti hangi banka?

Ödeme Yerleri:Akbank'ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Finansbank'ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk ...

TUS parası ne kadar?

Sınav sonuçları ise 30 Eylül tarihinde açıklanacak. TUS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR? tarihinde uygulanacak olan TUS sınavı için başvuru ücreti 250 TL olarak belirlendi.