750 ml Domestos kaç para?

İçindekiler:

  1. 750 ml Domestos kaç para?
  2. A101 Domestos kaç TL?
  3. Domestos 5 litre ne kadar?
  4. Domestos içtim ne yapmalıyım?
  5. Domestos çamaşır suyu mu?
  6. Domestos çamaşır suyu hangi ülkenin?
  7. Içme suyuna çamaşır suyu katılır mı?
  8. Bim yumuşatıcı ne kadar?
  9. Beyaz çamaşırlara çamaşır suyu konur mu?
  10. Domestos'un üretim yeri neresidir?
  11. Ace çamaşır suyu hangi ülke?

750 ml Domestos kaç para?

750 ml11,13 TL/lt.

A101 Domestos kaç TL?

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş 'ye iletilen en güncel bilgilerdir....İADE KOŞULLARI.
TaksitAylık TutarToplam Tutar
Peşin20,95 TL20,95 TL

Domestos 5 litre ne kadar?

Fiyat Analizi Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 29,90 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 29,90 TLŞu Andaki Fiyat: 29,90 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en ucuz fiyatı!

Domestos içtim ne yapmalıyım?

Uzun süreli hasarlar bırakması ve ölümler nadir görülse de çamaşır suyu içildiği her durumda acil müdahale oldukça önemlidir. Kusmadan ve baygınlık geçirmeden hemen önce yaklaşık 250 ml su ya da süt içmek ilk müdahale olabilir. Su ya da süt yardımıyla seyreltmiş çamaşır suyunun zararları azaltılmış oluyor.

Domestos çamaşır suyu mu?

Domestos Biyosit Ruhsatlı Çamaşır Suyu, mikropları ve bakterileri öldürmek için tasarlanmış bir dezenfektan üründür. ... Domestos Biyosit Ruhsatlı Çamaşır Suyu bakterileri öldürür , virüslere karşı etkili midir diye sorduğunuzda, cevap “evet”tir.

Domestos çamaşır suyu hangi ülkenin?

Domestos, ürünlerinde çamaşır suyu (sodyum hipoklorit, NaOCl) içeren ve Unilever tarafından üretilen bir ev temizliği markasıdır....Domestos.
SahibiUnilever
KökeniBirleşik Krallık
Çıkış1929
Web sitesiDomestos Türkiye
2 satır daha

Içme suyuna çamaşır suyu katılır mı?

Evlerde içme sularının mikroplardan arındırılması için en kolay yol çamaşır suyu kullanmaktır. Bunun için 10 litre suya 25 damla çamaşır suyu damlatıp 30 dakika bekletilmelidir.

Bim yumuşatıcı ne kadar?

BİM - Bulut Konsantre Yumuşatıcı Bulut Konsantre Yumuşatıcı 13,95 TL. BİM'den size.

Beyaz çamaşırlara çamaşır suyu konur mu?

Çamaşır suyu/ kıvamlı çamaşır suyu ile sadece beyaz çamaşırlarınızı yıkamalısınız. Renkli çamaşırlarının renklerini değiştirecektir.

Domestos'un üretim yeri neresidir?

Unilever'in 350 milyon lira yatırımla kurulan Konya'daki fabrikası açıldı. Tesiste; OMO, Domestos, Yumoş, Cif, Rinso, Elidor, Clear, Dove gibi markaların üretimi yapılacak.

Ace çamaşır suyu hangi ülke?

Ace, 1975 yılında piyasaya sunulan çamaşır suyu ile mutfak ve banyo temizliği için temizlik ürünleri markasıdır. Ace, 1958 yılında kurulan Fater Group SpA bünyesindedir. Fater Group SpA İtalya merkezli Gruppo Angelini ve Amerika merkezli Procter & Gamble ortaklığına aittir.