Kayseri Erciyes Üniversitesi Hemşirelik Bölümü kaç yıllık?

İçindekiler:

  1. Kayseri Erciyes Üniversitesi Hemşirelik Bölümü kaç yıllık?
  2. Erciyes Universitesi yuksek lisans basvurulari ne zaman?
  3. ERÜ yüksek lisans başvuru nasıl yapılır?
  4. Erciyes Üniversitesi yüksek lisans için YDS istiyor mu?

Kayseri Erciyes Üniversitesi Hemşirelik Bölümü kaç yıllık?

Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi. Hemşirelikte dört yıllık lisans öğretimini tamamlayan ve “Hemşire” unvanı ile lisans diploması alanlar, koruyucu, tedavi edici ve rehabilite edici sağlık hizmeti veren bütün kuruluşlarda görev alabilecekleri gibi serbest de çalışabilmektedirler.

Erciyes Universitesi yuksek lisans basvurulari ne zaman?

Başvurular 23-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında eposta yoluyla alınacak olup, adaylar başvuru belgelerini apply.sbe@erciyes.edu.tr e-posta adresine başlık kısmında başvurulan Anabilim dalı, Bilim Dalı (varsa) ve Program (Yüksek Lisans /Doktora) türü yazılarak tek bir mail ekinde gönderilmelidir.

ERÜ yüksek lisans başvuru nasıl yapılır?

Başvurular http://enstitubasvuru.erciyes.edu.tr adresinde elektronik ortamda yapılacak olup, yapılan başvurunun çıktısını alınız ve imzalayınız; bilgilerinizin doğruluğunu kontrol edip başvuru için gerekli diğer evraklarla birlikte eksiksiz olarak son başvuru tarihine kadar Enstitümüz Müdürlüğüne elden teslim ediniz.

Erciyes Üniversitesi yüksek lisans için YDS istiyor mu?

Bu Anabilim Dalına başvuracak adayların ALES Eşit Ağırlık puanı değerlendirilecektir. 2- ALES eşit ağırlık puanı en az 60 olmalıdır. 3-Yüksek Lisans programına başvuru için; ÜDS/KPDS/YDS/YÖKDİL sınav türlerinden en az 50 puan, veya TOEFL-IBT'den en az 60 puan veya PTE'den en az 45 puan almış olmak şartı aranacaktır.