Gifted konusu nedir?

İçindekiler:

  1. Gifted konusu nedir?
  2. Deha filmi kaç yaş üstü?
  3. Gifted filmi gerçek hikaye mi?
  4. Gifted kaç bölüm?
  5. Gifted dizi kaç sezon?
  6. The Gifted kaç sezon?
  7. The Gifted nereden izlenir?
  8. The Gifted bitti mi?
  9. The Gifted devam edecek mi?
  10. The Gifted hangi platformda?
  11. The Gifted dizisi kaç sezon?
  12. The Gifted Marvel mı?
  13. The Gifted Marvel dizisi mi?
  14. The Gifted nerede izlenir?

Gifted konusu nedir?

X-Men filmleri ile aynı örgüye sahip olan Gifted; banliyöde yaşayan bir ailenin, çocuklarının mutant güçleri olduğunu bir anda öğrenince değişen hayatlarını anlatıyor. ... Düşmanca davranan hükümetten kaçmaya çalışan aile; mutantların oluşturduğu yer altı ağına katılır ve hayatta kalabilmek için savaşmaya başlar.

Deha filmi kaç yaş üstü?

7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve Aile eşliğinde, 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur.

Gifted filmi gerçek hikaye mi?

Gifted yani Türkçe adıyla Deha filmi, çok orijinal bir hikayeyi anlatmayan ama yine de bazı hoş sekanslar taşıyan ve oyuncularının genelde başarılı performansıyla ayakta kalan bir film… ... Dayısı ise Mary'nin üstün zekasının farkında olmasına rağmen, onun normal çocuk gibi sıradan bir hayat yaşamasını istemektedir.

Gifted kaç bölüm?

The Gifted Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm? Dizi 2 sezon ve 16 bölümden oluşuyor. 2017'de vizyona giren ve X-MEN filminin bir yan ürünü olarak tasarlanan The Gifted , Matt Nix tarafından Fox için yaratılan ve Marvel Comics'teki karakterlere dayanan bir Amerikan televizyon dizisidir.

Gifted dizi kaç sezon?

2 The Gifted/Sezon sayısı

The Gifted kaç sezon?

2 The Gifted/Sezon sayısı The Gifted Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm? Dizi 2 sezon ve 16 bölümden oluşuyor. 2017'de vizyona giren ve X-MEN filminin bir yan ürünü olarak tasarlanan The Gifted , Matt Nix tarafından Fox için yaratılan ve Marvel Comics'teki karakterlere dayanan bir Amerikan televizyon dizisidir.

The Gifted nereden izlenir?

Başrolünde True Blood dizisinden tanıdığımız Stephen Moyer'in oynadığı, altında X-Men'in arkasındaki dehalardan biri olan Bryan Singer'ın da imzasını taşıyan Marvel'in dizisi The Gifted, ikinci sezonuyla FX'te!

The Gifted bitti mi?

Dizi gelecek sezonda ekranlarda olmayacak! ... Hollywood'un güvenilir kaynaklarından Deadline sitesinin haberine göre The Gifted dizisi devam etmeyecek. Fox kanalı her bahar olduğu gibi şimdi de gelecek sezon ekrana dönecek yapımları belirlemeye başladı. Marvel çizgi romanlarından uyarlanan dizi ise liste dışı kaldı.

The Gifted devam edecek mi?

Marvel çizgi romanlarından uyarlanan dizi X-Men serisiyle aynı dünyada geçiyordu. ... Hollywood'un güvenilir kaynaklarından Deadline sitesinin haberine göre The Gifted dizisi devam etmeyecek. Fox kanalı her bahar olduğu gibi şimdi de gelecek sezon ekrana dönecek yapımları belirlemeye başladı.

The Gifted hangi platformda?

Merakla beklenen yeni süper kahraman dizisi The Gifted, her perşembe saat 21.30'da FX kanalında izleyicisi karşısına çıkacak.

The Gifted dizisi kaç sezon?

Dizi, Polaris, Thunderbird ve Blink gibi çizgi roman okuyucularının bildiği karakterlerin yer aldığı, sırasıyla 13 ve 16 bölümden oluşan iki sezon boyunca yayınlandı.

The Gifted Marvel mı?

Marvel'ın X-Men evreninde geçen “The Gifted” Matt Nix'in imzasıyla hayata geçirilmişti. Fox ve Marvel'ın televizyon şirketlerinin işbirliğinde ekrana taşınan dizi, ergenlik çağındaki çocuklarının süper kahraman güçlerine sahip olduğunu keşfeden bir ailenin maceralarını takip etti.

The Gifted Marvel dizisi mi?

Fox ekranlarında izleyiciyle buluşan The Gifted iki sezonun ardından hayranlarına veda ediyor. “Gifted”ın oyuncu kadrosunda Stephen Moyer, Amy Acker, Sean Teale, Natalie Alyn Lind, Percy Hynes White, Jamie Chung, Emma Dumont ve Blair Redford boy gösteriyor. ...

The Gifted nerede izlenir?

Başrolünde True Blood dizisinden tanıdığımız Stephen Moyer'in oynadığı, altında X-Men'in arkasındaki dehalardan biri olan Bryan Singer'ın da imzasını taşıyan Marvel'in dizisi The Gifted, ikinci sezonuyla FX'te!