AÖF sınav kural ihlali nedir?

İçindekiler:

  1. AÖF sınav kural ihlali nedir?
  2. AÖF online sınav nasıl yapılır?
  3. Aöf online sınav etik ihlali nedir?
  4. Açık Öğretim sınavı neden iptal olur?
  5. Oturum hakkınız bitti ve sınavımız Tamamlandı ne demek?
  6. AÖF online sınav saat kaça kadar?
  7. Sınavda nelere dikkat etmeli?
  8. Sınavda nasıl dikkatli olunur?
  9. Aöf'de kaç soru sorulacak?

AÖF sınav kural ihlali nedir?

Sınav kurallarının ihlal edildiğinin tespit edilmesi durumunda; öğrencinin ilgili oturumdaki sınavı, Sınav Komisyonu kararı ile geçersiz sayılır. Sınavı geçersiz sayılan öğrenci sıfır puan almış kabul edilir ve sınav dönemini izleyen ilk sınav döneminde hiçbir dersin sınavına giremez.

AÖF online sınav nasıl yapılır?

Online olarak yapılan sınav sürecinde bazı öğrenciler, AÖF online sınava nasıl girilir, sorusunu soruyor. Bu sınavlara esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile giriş yapılabiliyor. Sınavlarda her ders için 30 soru yöneltilirken, öğrencilere 40 dakika süre tanınıyor.

Aöf online sınav etik ihlali nedir?

AÖF tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, '' Öğrenci, kendisine özel hazırlanmış sınavın gizliliğinden sorumludur. Öğrenci sınav sorularını ve cevaplarını başkasına gösteremez, başkasıyla paylaşamaz, kopyalayamaz ve yayınlayamaz; başkaları tarafından yapılan bu tür eylemlere iştirak edemez.

Açık Öğretim sınavı neden iptal olur?

AÖL SINAV İPTAL NE DEMEK? Herhangi bir usulsüzlük (kopya) durumunda AÖL sınav iptal uyarısı gelebiliyor. Online olarak gerçekleştirilen Açıköğretim Lise sınavarına giren adaylar aynı internet IP'si üzerinden aynı bilgisayar veya başka cihaz ile sınav soruları hakkında arama yapıldığında, sistem kopya uyarısı algılıyor.

Oturum hakkınız bitti ve sınavımız Tamamlandı ne demek?

Süreniz Bitti ve Sınavınız Tamamlanmadı: Derse ait sınav süreniz bittiği için sınavınız tamamlanmıştır. Oturum Hakkınız Bitti ve Sınavınız Tamamlandı: Derse ait sınavınızda çok sayıda anormal aktivite tespit edildiği için sınavınız sonlandırılmıştır.

AÖF online sınav saat kaça kadar?

Sınavlarınızın bulunduğu günlerde istediğiniz saatte sisteme giriş yaparak kişiye özel sınavınızı olabilirsiniz. Yani 10 Nisan Cumartesi günü saat 00.01'den itibaren istediğiniz saatte sisteme giriş yaparak AÖF sınavınızı olabilirsiniz. Pazartesi akşamı saat 23.59'dan sonra ise sınav sistemine giriş yapamayacaksınız.

Sınavda nelere dikkat etmeli?

Sınav Öncesinde ve Sınav Sırasında Dikkat Etmeniz Gerekenler
  • Uykunu al! Sınavımızın olduğu günden önce mutlaka uykumuzu almamız ve sınava dinç bir şekilde girmemiz gerekiyor.
  • Nefesini kontrol et! ...
  • Hayal kur! ...
  • Beslenmene dikkat et! ...
  • Kendine güven! ...
  • Olumsuz düşüncelerden kurtul! ...
  • Süreyi unutma! ...
  • Altını çiz.

Sınavda nasıl dikkatli olunur?

Yeşilyurt, sınavda dikkat hatalarını azaltmak için 5 öneride bulunuyor: Sınava girdiğinizde hangi alanlardaki testleri, hangi sırayla çözeceğinizi belirleyin. Farklı soru tiplerinden bol bol sorular çözün. Sınavlarda zor soru, kolay soru ayrımı yapmayın.

Aöf'de kaç soru sorulacak?

- Her bir dersin sınavı 20 sorudan oluşmaktadır ve sınav süresi 30 dakikadır.