Antalya Yörex Fuarı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Antalya Yörex Fuarı ne zaman?
  2. Antalya turizm fuarı 2021 ne zaman?
  3. Yorex fuarı nerede?
  4. Yörex fuarı nerede?
  5. Istanbul Yöresel Ürünler Fuarı nerede?
  6. Tekne bot fuarı 2021 ne zaman?

Antalya Yörex Fuarı ne zaman?

Antalya Ticaret Borsası tarafından Odamızın da desteğiyle, Yöresel ürünlerin ticarete kazandırılması, tüketimlerinin yaygınlaştırılması, katma değerlerinin artırılması ve coğrafi işaret ile tescil ettirilerek standartlarının oluşturulması gibi amaçlarla bu yıl on birincisini düzenlenecek “YÖREX-Yöresel Ürünler Fuarı” ...

Antalya turizm fuarı 2021 ne zaman?

Yurt dışı ve yurt içi seyahat acenteleri, konaklama sektörü marka temsilcileri ve turizm paydaşlarından oluşan turizm profesyonellerinin katılacağı Antalya Turizm Fuarı, 27-28 Ekim 2021 tarihlerinde Antalya Anfaş Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Yorex fuarı nerede?

Yörex Yöresel Ürünler Fuarı 20- tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecektir. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım ürünleri gıda ürünleri, el sanatı ve sanayi ürünlerini ulusal ve küresel ölçekte tanıtmak amacıyla düzenlenen bir organizasyondur.

Yörex fuarı nerede?

YÖREX- Yöresel Ürünler Fuarı Antalya Fuar Merkezi'nde sizleri bekliyor.

Istanbul Yöresel Ürünler Fuarı nerede?

Türkiye'nin birbirinden farklı lezzetleri İstanbul Gastronomi Fuarı'nda sergilendi. Harbiye'de bulunan İstanbul Kongre Merkezindeki fuara çok sayıda davetli katıldı.

Tekne bot fuarı 2021 ne zaman?

Türkiye'nin rakipsiz, dünyanın ise en büyük ikinci denizcilik organizasyonu CNR Avrasya Boat Show, 25 - 30 Mayıs 2021 tarihleri arasında Ataköy Marina Mega Yat Limanı'nda organize edilecek.