Manavgat'ta kaç tane otel var?

İçindekiler:

  1. Manavgat'ta kaç tane otel var?
  2. Antalya'da ne kadar otel var?
  3. Antalya'da kaç adet 5 yıldızlı otel var?
  4. Kaş'ta kumsal var mı?

Manavgat'ta kaç tane otel var?

İlçelere göre yatak sayısı bakımından Side Turizm Bölgesi'nin bulunduğu Manavgat ilk sırada. 529 otelde, 1 yatağın bulunduğu Manavgat'ı, 575 otel ve 1 yatakla Kleopatra plajıyla ünlü Alanya takip ediyor.

Antalya'da ne kadar otel var?

Kültür ve Turizm Bakanlığı belgeli toplam 899 konaklama tesisine sahip Antalya'da, 5 yıldızlı 407 otel ve tatil köyü bulunuyor. Türkiye genelinde 1 milyon 200 bin bakanlık belgeli yatağın yüzde 42'sine sahip Antalya'daki 889 tesiste, 2 oda ve 5 yatak bulunuyor.

Antalya'da kaç adet 5 yıldızlı otel var?

Antalya'daki işletme belgeli tesisi sayılarına göre 5 yıldızlı 310 otel, 44 birinci sınıf tatil köyü, 4 yıldızlı 200 otel, 3 yıldızlı 108 otel, 2 yıldızlı 39 bakanlık belgeli otel bulunuyor. Kalanları da apart otel, pansiyon, özel tesis ve kamping alanından oluşuyor.

Kaş'ta kumsal var mı?

Bazı Kaş plajları sadece Kaş'ta denize girilecek yerlerin değil, ülkedeki en güzel plajların arasında yer alıyor. Örneğin; kart postallardan fırlama güzellikteki Kaputaş… Bir çok güzel koy ve plaj var ancak sıcaklıkları, çakıl ya da kum olmaları gibi farklı özellikleir ile farklı kişilere hitap ediyor.