Ossion wax mat nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Ossion wax mat nasıl kullanılır?
  2. Wax saç Şekillendirici ne işe yarar?
  3. Saç şekillendirici nasıl kullanılır?
  4. Bonhair wax Nasıl Kullanılır?
  5. Purple wax nedir?
  6. Örümcek Wax ne işe yarar?
  7. Morfose Ossion wax ne işe yarar?

Ossion wax mat nasıl kullanılır?

STYLE WAX NASIL KULLANILIR ? Kuru veya nemli saça uygulayın. Istenilen şekil oluşturmak amacıyla, bir kısmı veya tüm saç için parmaklarınızla aracılığıyla uygulayın.

Wax saç Şekillendirici ne işe yarar?

Saç waxları ismi gibi karışık ürünlerdir. Yapılmış saç yapısını korurlar ve hafif tutuş ve parlaklık sağlarlar.

Saç şekillendirici nasıl kullanılır?

Öncelikle bir miktar saç şekillendirici kremi avucunun içine almalı ve hafifçe ovalayarak elinin içine dağıtmalısın. Ardından elde etmek istediğin şekle göre ürünü saçlarının tamamına uygulayabilirsin. Bunu yaparken kremin mümkün olduğunca saç diplerine bulaşmamasına özen göstermelisin!

Bonhair wax Nasıl Kullanılır?

Bonhair Wax Styling 140 Ml Saçlarınızı yıkadıkdan sonra kurlayın, henüz nemliyken elinize bir miktar wax alarak istediğiniz şekli verin. Saçınız kolayca şekil alıp parlak ve doğal bir görünüm kazanacaktır.

Purple wax nedir?

Purple Mat Şekillendirici Wax - Matte Past 100 ml Naturel saç şekillendirme için idealdir. ... Saçı kendi parlaklığında şekillendirir. Su ile saçtan rahatça arınır. Kullanım: Kuru saça el ile uygulanır.

Örümcek Wax ne işe yarar?

NISHMAN ÖRÜMCEK WAX S2 , saçlarınızı şekillendirirken örümcek ağı etkisi ile adeta bir gorilla gücünde ve örümcek ağı sağlamlığındadır. Gün boyu sağlam ve esnek saç görünümüzle, tarzınızı yansıtır.

Morfose Ossion wax ne işe yarar?

AÇIKLAMASI Morfose Ossion & Sakal Şekillendirici Wax Saç ve sakal için bir şekillendirme şekillendirme kremdir. Sakal ve saç şeklini gün boyu koruyan güçlü bir tutuşa sahiptir. Saçlar, yeniden şekillendirilebilen kalıntılar olmadan doğal bir görünüm kazanır.