Gaziantep'te en iyi hastane hangisi?

İçindekiler:

  1. Gaziantep'te en iyi hastane hangisi?
  2. Gaziantepte hangi hastaneler var?
  3. Gaziantep Liv Hastanesi kimin?
  4. Medicalpark Gaziantep kimin?
  5. Dr Mesut Özkaya hangi hastanede?
  6. Gaziantep Liv Hospital ın sahibi kim?
  7. Işınsu Erbudak kimdir?
  8. Sait Mavi Cildiye hangi hastanede?
  9. Dr Mesut Özkaya Kimdir?
  10. Mesut Özkaya kim?
  11. Liv Hospital Gaziantep sahibi kimdir?

Gaziantep'te en iyi hastane hangisi?

Sanko Hastanesi - Şehitkamil,Gaziantep Ancak 1994'te hayatını kaybediyor ve ailesi ondan kalan görevi yerine getirerek 1996'da hastanenin açılışını yapıyor. Sani Konukoğlu Hastanesi o günden bugüne Gaziantepliler için en güvenilir hastanelerden biri olma görevini layıkıyla sürdürüyor.

Gaziantepte hangi hastaneler var?

GAZİANTEP İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
  • Özel ADN International Hospital Hastanesi.
  • Özel Defa Life Hospital Hastanesi.
  • Özel Hayat Hastanesi.
  • Özel Hatem Hastanesi.
  • Özel MMT Amerikan Hastanesi.
  • Özel TAM-MED Hastanesi.
  • Özel Gaziantep Sevgi Hastanesi.
  • Özel Düztepe Yaşam Hastanesi.
Daha fazla öğe...

Gaziantep Liv Hastanesi kimin?

Liv Hospital, birçok kuruluşa ve özellikle spora büyük yatırımlarda bulunuyor. Liv Hospital'in yönetim kurulu Başkanı ve CEO'su Muharrem Usta'dır.

Medicalpark Gaziantep kimin?

Medical Park
Medical Park Hastaneler Grubu
Coğrafya
KurucusuMuharrem Usta
İletişim
Telefon numarası444 44 84
7 satır daha

Dr Mesut Özkaya hangi hastanede?

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mesut Özkaya, Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Gaziantep Liv Hospital ın sahibi kim?

Liv Hospital, birçok kuruluşa ve özellikle spora büyük yatırımlarda bulunuyor. Liv Hospital'in yönetim kurulu Başkanı ve CEO'su Muharrem Usta'dır. Muharrem Usta, bir dönem Trabzonspor başkanı olarak görev almıştır. Aynı zamanda Medicalpark'ın da sahibidir.

Işınsu Erbudak kimdir?

Kl. Psk. Işınsu Erbudak Psikoloji, uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve Çocuk - Ergen Psikolojisi, Anksiyete Bozuklukları, Depresyon, Panik Atak, Yeme Bozuklukları hastalıkları konusunda çalışıyor.

Sait Mavi Cildiye hangi hastanede?

Sait Mavi, Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nde göreve başlayarak hasta kabulüne başladı. Hizmete girişinden kısa bir sonra gerek Gaziantep'in gerekse bölgenin en önemli sağlık merkezi haline gelen Özel Gaziantep Anka Hastanesi hekim kadrosuna yeni isimleri ekleyerek, gücüne güç katmaya devam ediyor.

Dr Mesut Özkaya Kimdir?

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mesut Özkaya, Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Derneği, European Thyroid Association (ETA), Türk Tabipler Birliği ve Türkiye İç Hastalıkları Derneği üyesidir. Sağlık ve akademik camiada oldukça tanınan ve sevilen bir hekim olan Prof.

Mesut Özkaya kim?

Dr. ... Mesut Özkaya, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Yönetici Başhekim olarak göreve başladı. Yıllardır Gaziantep Üniversitesi'ndeki Endokrinoloji Bölüm Başkanı olarak başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Özkaya'nın yeni görevine 03.02.2017 tarihinde resmen başladığı bildirildi.

Liv Hospital Gaziantep sahibi kimdir?

Türkiye'nin en yaygın özel hastanelerinden biri olan Liv Hospital hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. Liv Hospital, birçok kuruluşa ve özellikle spora büyük yatırımlarda bulunuyor. Liv Hospital'in yönetim kurulu Başkanı ve CEO'su Muharrem Usta'dır.