Aydın Kuşadası Davutlar nasıl bir yer?

İçindekiler:

  1. Aydın Kuşadası Davutlar nasıl bir yer?
  2. Davutlar denizi temiz mi?
  3. Kuşadası Davutlar nereye bağlı?
  4. Davutlar bisiklet yolu kaç km?
  5. Davutlar Plajı Ücretli mi?
  6. Davutlarda Hangi plaj var?
  7. Davutlar hangi ilin ilçesi?
  8. Davutlar sahil arası kaç km?
  9. Kuşadası sevgi plajı ücretli mi?
  10. Güvercinada denize girilir mi?
  11. Sevgi Plajı Ücretli mi?
  12. Kuşadası nereye bağlıydı?

Aydın Kuşadası Davutlar nasıl bir yer?

Kuşadası Plajları Kuş adasının bir mahallesi olan Davutlar bölgesi, yaz aylarında tatil yapmaya uygun ve farklı bir yerdir. ... Ziyaretçilerine tatil için birçok fırsatı sunan Güzelçamlı Davutlar 'da piknik yapabilir ve Sevgi plajında denize girebilirsiniz. Sevgi plajının denizini ise oldukça berraktır ve temizdir.

Davutlar denizi temiz mi?

denizi oldukca temizdir. sahili uzun ve genistir. sakin bir tatil icin idealdir. merkeze çok yakın kaplıcanın bulunduğu kuşadasına yakın aydın ilçesi. kaplıcada radon gazı ile tedavi yapılmaktadır. türkiye'nin en güzel plajına sahip kuşadası beldesi.

Kuşadası Davutlar nereye bağlı?

Davutlar Haritası Kuşadası ilçesine bağlıdır. Davutlar haritası Aydın ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Davutlar posta kodu 09400. Davutlar GPS koordinatları 37° 43´ 55.2360" ve 27° 17´ 22.7616".

Davutlar bisiklet yolu kaç km?

6 buçuk kilometre uzunluğundaki yol üzerinde bulunan 20'ye yakın tabelanın bakım ve onarım işlerini tamamlayan Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaya ve bisiklet yolu tabelalarının şeritlerini belirgin halde gösterecek şekilde düzenledi.

Davutlar Plajı Ücretli mi?

Plaja ücretsiz olarak giriş sağlanır. Kuşadası Davutlar beldesinde yer alan Sevgi Plajı aynı zamanda bir piknik alanı olarak da bilinir. ... Sevgi Plajı Denizi oldukça Berrak ve temiz olan bir plajdır. Mavi bayrak sahibi olan deniz aynı zamanda kum plajdır.

Davutlarda Hangi plaj var?

Ülkemizin en güzel plajlarından bir tanesi olarak bilinen Kuşadası Sevgi Plajı Kuşadası'nda Davutlar beldesinde yer almaktadır.

Davutlar hangi ilin ilçesi?

Davutlar, Kuşadası
Davutlar
İlAydın
İlçeKuşadası
Coğrafi bölgeEge Bölgesi
Zaman dilimiUTC+03.00 (TSİ)
3 satır daha

Davutlar sahil arası kaç km?

Davutlar Davutlar sahili arası mesafe : 5 kilometre. Davutlar Davutlar sahili arası süre : 12 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Davutlar Davutlar sahili arası yol haritasına ulaşabilir, Davutlar noktasından Davutlar sahili ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Kuşadası sevgi plajı ücretli mi?

550 metre uzunluğunda bulunan plajın 3000 metrekare olan arka tarafı ağaçlık piknik alanına sahiptir. Plaj içerisinde kafeterya, büfe duş ve WC'ler bulunur. Plaja ücretsiz olarak giriş sağlanır. ... Denizi sığdır bundan dolayı özellikle çocuklu aileler tercih eder Kuşadası Sevgi Plajı'nın karşısında Samos odası bulunur.

Güvercinada denize girilir mi?

Güvercinada Plajı Kuşadası'nın simgesi Güvercinada'da bulunan plaj, kumsal alanı olmayan, kayalıklardan denize girilebilen bir yerdir. Adanın sağ tarafında kalan restoranın merdivenlerinden denize girilerek uçsuz bucaksız berrak denizde yüzebilirsiniz. ... Güvercinada Kalesi'ne ve dolayısıyla plaja giriş ücretsizdir.

Sevgi Plajı Ücretli mi?

550 metre uzunluğunda bulunan plajın 3000 metrekare olan arka tarafı ağaçlık piknik alanına sahiptir. Plaj içerisinde kafeterya, büfe duş ve WC'ler bulunur. Plaja ücretsiz olarak giriş sağlanır. ... Sevgi Plajı Denizi oldukça Berrak ve temiz olan bir plajdır.

Kuşadası nereye bağlıydı?

Kuşadası'nı Genel ve Tarihi Olarak Tanıtırsak Türkiye'nin Aydın iline bağlı bir ilçedir. İlin kuzeybatısında bulunan ilçe, Efeler'e 71 km. uzaklıktadır. İzmir iline uzaklığı 96 km,Efes Antik Kentine 19.4 km,Selçuk ilçesine 21.4 km,Bodrum ilçesine 157 km uzaklıktadır.