İçmeler nerelerde var?

İçindekiler:

  1. İçmeler nerelerde var?
  2. İçmeler Datça Nasıl Gidilir?
  3. İçmeler hangi ilde?
  4. Türkiye'de en çok kaplıca nerededir?
  5. Içmeler nasıl bir yer?
  6. Içmeler köyü nereye bağlı?
  7. Içmeler nereye bağlı istanbul?
  8. Istanbul Marmaris otobüs bileti ne kadar?

İçmeler nerelerde var?

İçmeler Ege Bölgesinde yer alan Muğla ilinin Marmaris ilçesinde bulunmaktadır. Marmaris ilçesinin güneybatı bölgesinde yer almaktadır. Burası yeşili ve denizi ile tatilcilerin dikkatini çekmektedir. İçmeler Bölgesine en yakın havalimanı Muğla Dalaman'da bulunur.

İçmeler Datça Nasıl Gidilir?

İçmeler'e deniz yoluyla ulaşım: Deniz yoluyla ise Marmaris-Bodrum arasındaki deniz otobüsleri aracılığıyla Marmaris İçmeler'e ulaşım mümkün. Ayrıca büyük bir marinası bulunan Marmaris'e, Bodrum ve Datça'dan arabalı feribot seferleriyle de ulaşılabiliyor.

İçmeler hangi ilde?

Deniz ile doğanın birleştiği cennet köşelerden biri olan İçmeler, Marmaris ilçesine bağlı bir belde. Şifalı suları ve ekolojik çeşitliliği ile dikkat çeken İçmeler, popüler tatil rotaları arasında yer alıyor. Adını sahip olduğu şifalı sulardan alan İçmeler hangi bölgede diye sorarsanız, Ege Bölgesi'nde bulunuyor.

Türkiye'de en çok kaplıca nerededir?

Afyon. Afyon, Türkiye ve termal kelimelerini yan yana konulduğunda akla ilk gelen şehrimiz. Kaplıcalar bakımından oldukça zengin bir coğrafyada bulunan şehirde 60 dereceyi aşan termal sular bulunuyor. Bu özelliğiyle de ülkemizin en sıcak kaplıcaları arasında ve yerli yabancı binlerce turisti ağırlıyor.

Içmeler nasıl bir yer?

İçmeler, Akdeniz iklimine sahip olan bir beldedir. Kış ayları ılık ve yağışlıdır; yazları ise sıcak ve nemlidir. Temmuz ve haziran aylarında sıcaklık en yüksek seviyelerdedir. İçmeler tüm yaz boyunca ziyaret edilebilir.

Içmeler köyü nereye bağlı?

İçmeler, Marmaris
İçmeler
Marmaris
ÜlkeTürkiye
İlMuğla
İlçeMarmaris
4 satır daha

Içmeler nereye bağlı istanbul?

Içmeler 40.845837 enlem ve 29.299892 boylamda yer almaktadır. Tuzla ilçesine bağlıdır. Içmeler haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Içmeler posta kodu 34890.

Istanbul Marmaris otobüs bileti ne kadar?

En ucuz İstanbul - Marmaris otobüs bileti 195,00 TL'dir.