Teleferik ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Teleferik ücreti ne kadar?
  2. Tahtalı Teleferiği kaç kişilik?
  3. Tahtalı teleferik ne kadar sürüyor?
  4. Tahtalı dağına araba ile çıkılır mi?
  5. Tahtalı teleferik kime ait?
  6. Teleferik kaç TL Bursa?
  7. Sarısu teleferik hangi günler açık?
  8. Tahtalı dağı kaç metredir?

Teleferik ücreti ne kadar?

Uludağ Teleferik Ücreti ise her yıl günün koşulları doğrultusunda belirleniyor. Bursa Teleferik Fiyatları bu yıl öğrenciler için 25TL olarak belirlenmişken tam bilet 35TL. 65 yaş üstü için belirlenen fiyat tarifesine göre 25TL ücret ödemek gerekirken 0-6 yaş aralığındaki yolculardan ücret talep edilmiyor.

Tahtalı Teleferiği kaç kişilik?

Seferimiz azami 80 kişi alabilen, geniş camlarla donatılmış panoramik kabine binilmesi ile başlar. Yaklaşık 10 dakikalık serüvenimiz bizi deniz seviyesinden 726 m. yüksekliğinde bulunan alt istasyonundan, 2.365 m. yüksekliğinde olan zirve istasyonuna taşıyacaktır.

Tahtalı teleferik ne kadar sürüyor?

Dünyanın en uzun ikinci, Avrupa'nın ise en uzun Teleferiği olan Olimpos Teleferik, Akdeniz'i ve 2,365 Metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı'nın zirvesini birleştirmekte. “Sea to Sky” sloganıyla Kemer'de gözünüze çarpacak olan Tahtalı Dağı'na teleferik ile yaklaşık 10 dakika süren bir yolculukla ulaşım mümkün.

Tahtalı dağına araba ile çıkılır mi?

Buzdağlarının en ilginç gezi ve tırmanışı Tahtalı Dağındadır, 2360 m. yükseklikteki bu dağ 2000 m. yüksekliğe kadar değişik türde orman örtüleri ile kaplıdır. ... Tahtalı Dağa çıkış için Kemer'den otomobil ile dağın kuzeyindeki Soğukpınar'a (Soğucaksu) çıkılır.

Tahtalı teleferik kime ait?

Beydağları Milli Parkı'nın içinde kurulan ve 2007 yılında faaliyetlerine başlayan halatlı teleferik tesisimiz, konusunun dünya lideri olan DOPPELMAYR/GARAVENTA firması tarafından inşa edilmiştir.

Teleferik kaç TL Bursa?

Teleferikte tek yön fiyatı 25 TL'den 30 TL'ye çıkarken, Uludağ'a gidiş dönüş 35 TL'den 38 TL'ye çıkarıldı. Uludağ'a kolay ve rahat çıkmak için tercih edilen teleferik fiyatları zamlandı. Tam biletlerde tek yön gidiş 25 TL'den 30 TL'ye, gidiş dönüş ise 35 TL'den 38 TL'ye yükseltildi.

Sarısu teleferik hangi günler açık?

Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri haftanın 6 günü 10:00-19:00 (Teleferik gişe kapanış) 19:30 (Sosyal tesisler kapanış) saatleri arasında hizmet vermektedir. Her hafta Pazartesi günü bakım nedeniyle 1 gün kapalı olacaktır.

Tahtalı dağı kaç metredir?

7.792′ Tahtalı Dağı/Rakım