Renkli kapatıcı Paleti nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Renkli kapatıcı Paleti nasıl kullanılır?
  2. Hangi renk kapatıcı ne işe yarar?
  3. Morluk kapatmak için hangi renk?
  4. Yeşil renk kapatıcı ne işe yarar?
  5. Kamuflaj makyaj paleti nasıl kullanılır?
  6. Yeşil fondöten ne ise yarar?
  7. Camouflage Palette concealer nasıl kullanılır?
  8. Wet n Wild concealer paleti nasıl kullanılır?
  9. Fondöten ne ise yariyor?

Renkli kapatıcı Paleti nasıl kullanılır?

İzleri kapatmak için kullanılan ürünlerin iz renginden daha koyu bir ten rengi olması gerekir. Ürünü sürtmeden tampon hareketlerle uygulamak gerekmektedir. Böylece daha doğal bir sonuç elde edilir. Daha sonra cilt tonu ile aynı renk olan bir fondöten ile üzerinden geçilerek koyu renk ten rengi ile eşitlenir.

Hangi renk kapatıcı ne işe yarar?

Yeşil ve sarı renk, genellikle kızarıklıklar ve kırmızı lekeleri nötrlemek için kullanılır. Turuncu ve şeftali, maviyi; pembe, kahverengiyi ve mor, sarılıkları gidermek amacıyla kullanılabilir.

Morluk kapatmak için hangi renk?

Dolayısıyla mor halkaların üzerine turuncu kapatıcı uygulamak en etkili yoldur. Turuncu kapatıcıyı uygulayın ve kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra bej/krem renkli kapatıcıyı turuncunun üzerine tampon hareketlerle uygulayın.

Yeşil renk kapatıcı ne işe yarar?

Yeşil kapatıcılar ne işe yarar? Az önce bahsettiğimiz gibi, yeşil renk kırmızıyı nötrlüyor bu nedenle yeşil kapatıcılar yüzdeki kızarıklıkları maskelemek için ideal. Eğer yüzünde kızarıklıklar varsa makyaj öncesi yeşil bir primer kullanmak da isteyebilirsin.

Kamuflaj makyaj paleti nasıl kullanılır?

Fondötenini uygulamadan önce, ürünü cildindeki kusurlu bölgelere fırça, hafif nemli bir sünger ya da parmakların yardımı ile az miktarda, tampon hareketlerle yedirmelisin. Üzerine fondötenini uygulayabilirsin.

Yeşil fondöten ne ise yarar?

Cilt tonunu eşitleyerek beyazlamasına yardımcı olur. Çevresel etkilerden korur. Suya dayanıklıdır.

Camouflage Palette concealer nasıl kullanılır?

Fondötenini uygulamadan önce, ürünü cildindeki kusurlu bölgelere fırça, hafif nemli bir sünger ya da parmakların yardımı ile az miktarda, tampon hareketlerle yedirmelisin. Üzerine fondötenini uygulayabilirsin.

Wet n Wild concealer paleti nasıl kullanılır?

Fırçayla sürüp, süngerle cildime yedirdim. Bu taz kapatıcı ürünleri cilde yedirirken süpürerek değil, pıt pıt hareketlerle cilde yerleşmesini sağlamak daha iyi sonuç veriyor. Fondötenimi de yine süngerle sürdüm.

Fondöten ne ise yariyor?

Fransızcadan dilimize giren fondöten zemin ve yüz rengi kelimelerinin birleşmesinden oluşuyor. Günlük rutinlerin bir parçası olan fondötenin asıl görevi cilteki kusurları örtmek, sivilce lekelerini kapatmak ve siyah noktaları kapatmak, renk eşitsizliklerini düzenlemek , ciltteki lekeleri gizlemek için kullanılır.