Genişletilmiş kasko karşı tarafın hasarını öder mi?

İçindekiler:

  1. Genişletilmiş kasko karşı tarafın hasarını öder mi?
  2. Hangi kasko şirketi daha iyi?
  3. Full kasko neleri karşılar?
  4. Dar kasko ne demek?
  5. Genişletilmiş artı kasko sigorta poliçesi nedir?
  6. Trafik kazada kasko karşı tarafın hasarını karşılar mı?

Genişletilmiş kasko karşı tarafın hasarını öder mi?

Herhangi bir kazaya karışmanız durumunda sürücü olarak siz kusurlu olsanız dahi, kasko aracınızdaki zararı karşılar. Ancak kasko yalnızca sigortalı aracın hasarını karşılar. Karşı tarafta oluşan hasar ise trafik sigortası tarafından karşılanır.

Hangi kasko şirketi daha iyi?

En İyi Kasko Şirketi
  • Axa Sigorta %30 (228 oy)
  • Anadolu Sigorta %23 (173 oy)
  • Ak Sigorta %14 (104 oy)
  • Allianz Sigorta %9 (68 oy)
  • Ergo Sigorta %6 (44 oy)
  • Güneş Sigorta %5 (42 oy)
  • Groupama Sigorta %5 (41 oy)
  • Eureko Sigorta %4 (27 oy)
Daha fazla öğe...

Full kasko neleri karşılar?

Her türlü motorlu ve motorsuz taşıtlarla yapılan kazalar. Her türlü doğal afet (deprem,sel, heyelan, dolu, yıldırım vb) Su baskını sonucu ortaya çıkan zararlar. Terör ve savaş gibi olağanüstü durumlarda oluşan hasarlar.

Dar kasko ne demek?

Dar kasko, kasko ana teminatların bir kısmını içeren mini bir kasko sigortasıdır. Kasko için düzenlenen genel şartlardan bir teminat eksik olursa, dar kasko seçeneği ortaya çıkar. Dar kasko fiyat açısından daha avantajlı poliçe sunar.

Genişletilmiş artı kasko sigorta poliçesi nedir?

Genişletilmiş kasko, çarpma, çarpılma, hırsızlık, yanma vb. temel kasko sigortası hasarlarını karşılar. Bunlara ek olarak araç sahibi ihtiyacı dahilinde teminat ekleyebilir. Aracın zararını karşılamakla beraber, araç içinde bulunan özel eşya ve aksesuarlar da kasko dahilindedir.

Trafik kazada kasko karşı tarafın hasarını karşılar mı?

Trafik Sigortası, sadece aracınız ile başkalarına vermiş olduğunuz zararı karşılar. Kendi aracınızla ilgili hasarlar, başka bir sigorta sözleşmesinin konusunu oluşturan kasko sigortasından karşılanır. ... Kusurun 8/8 karşı tarafta olduğu kazalarda, kaskoyu devreye sokmanız halinde, hasarsızlık indirim hakkınız bozulmaz.